Haberler

90'lar (Doksanlar) 26 Haziran'da başlıyor... İşte ilk bölüm fragmanı

Güncelleme:
Abone Ol

TRT'nin fenomen dizisi sonrası bir dönem disisi daha bugün yayın hayatına giriyor... Doksanlar dizisi 26 Haziran Çarşamba Atv ekranlarında başlıyor.

Doksanlar dizisinin hikayesi, 1990 yılının yaz aylarında başlar. İşini bilmeyen memur Bekir ve müteahhit Nuri Tuncay kardeşler, babalarına ait bir arsa yüzünden bir kaç yıl önce birbirlerine küsmüşlerdir. İki ailenin reisleri ve eşleri bu küslükten dolayı birbirleriyle konuşmamaktadırlar. Bekir'in liseye giden Özlem ve ilkokul öğrencisi Zeynep, Nuri'nin ise biri nişanlanmak üzere olan Mustafa, lise öğrencisi Emre ve ilkokula giden Gökhan adında üç oğlu vardır.

Doksanlar ne zaman başlıyor?

Yapımcı ve senarist Birol Güven'in Seksenler'den sonra hazırladığı, "Sokakta oynayan son çocukların dizisi" "Doksanlar"; Türkiye'nin 1990'lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan dizi 26 Haziran Çarşamba günü atv'de başlıyor.

Televizyon kanalınlarında şu an yayınlanmakta olan 80 'ler dizisinden sonrada 90 'lar dizisi merak uyandırıyor. 90 Yılları herkesin unutmayacağı kadar güzel yıllardı. 90 'lı yılların başında yeni özel kanallar çıkmaya başlamıştı. O zamanların en önemli dizisilerinden olan bizimkiler dizisi tam 15 yıl sürdü. Herkesin aklında kalan bir dizi olmuştu.

90 'lar diziside bu güzel anıları bizlere yaşatacak gibi gözüküyor.

Çok üzüldüğümüz günler de oldu. Ama hep gülümseyerek hatırladığımız yıllardı Doksanlar (90'lar). Sokakta oynayan son çocukların dizisi DOKSANLAR (90'lar) 26 Haziran Çarşamba günü atv'de başlıyor.

Birol Güven'in yapımcılığını yaptığı Doksanlar dizisinin kadrosunda Zeynep Anıl Tandıran, Erkan Köse, Açelya Akkoyun, Beste Bereket, Derya Şensoy, Gamze Özalan, Esra Dermancıoğlu, Pelin Öztekin, Hande Soral, Deniz Oral, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Ümir Erdim ve Renan Bilek rol alacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Birol Güven Atv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title