Haberler

Acun Ilıcalı, gelecek sezon Survivor'a bir fenomeni çağıracağını duyurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının sonlarına doğru yaklaşılırken, Acun Ilıcalı önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediği sosyal medya fenomenini söyledi.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni filmi vizyona giren sosyal medya fenomeni Enes Batur ile bir araya geldi. Batur ile video çeken Ilıcalı, severek izlenen Survivor hakkında bir sürprizinden bahsederek bir fenomeni yarışmaya dahil etmek istediğini söyledi.

SURVIVOR'DA FENOMEN SÜRPRİZİ

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'la birlikte 'Gerçek Kahraman' filmini değerlendiren Acun Ilıcalı, "Şu parkurda seni görmek istiyorum" diyerek Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle açıkladı; "Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var."

Acun Ilıcalı, gelecek sezon Survivor'a bir fenomeni çağıracağını duyurdu

"BİR DAHA Kİ SEZONA İNŞALLAH"

Acun Ilıcalı'nın övgüleri ve daveti üzerine konuşan Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Zaza:

Nerde bi SOYTARI Varsa Topla, Adaya götür.Tabi bizim gibi Enayi izleyici daha bulamazsın.Yalaka ACUN.

Yanıtla149
Vatandaş:

Bi millet bu kadar sağılmaz

Yanıtla134
Kılçık:

Kaç paranı aldı. Kanal paralı şifreli değil. Kimse zorla seyretmiyor. Seyredilen programa reklam geliyor. Sen seyretme. Git Halk TV Fox TV seyret. Orada güzel hatunlu bol kavgalı yemek programları da var. sana yakışır.

315
vatandaş:

Lan sana kılçıkmı attıkta yoruma yorum yapıyorsun.Yazdığım yorumu beğenmiyorsan Türkiyeden defol git.Seni Türkiyede istemiyoruz.Derhal terket buraları.

217
Müfit:

Bıktık artık senin saçma sapan programlarından inşallah batarsın

Yanıtla331
serkan:

Belki de baktı survivora olan ilgi azaldı. Ondan enes baturu çağırıyor.

Yanıtla113
efe cenk güler:

enes batur reis

Yanıtla121
KIZGIN:

ADAM SÜREKLİ AYNI PROGRAMLA KANALI DÖNDÜRÜYOR OH NE GÜZEL .

Yanıtla210
bingül teyze:

aynen

12
daredevıl:

orda modemsiz yapamaz garibim :D

Yanıtla010
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title