Haberler

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte yılın düğününden özel görüntüler

Güncelleme:
Abone Ol

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya nikah masasına oturdu. Çiftin sanat ve spor dünyasından yakını olan pek çok ismin davetli olduğu nikah töreni Esma Sultan Yalısında gerçekleşti. Çiftin nikah şahitleri Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan oldu. Merakla beklenen nikah törenine ait kısa bir film yayınlandı.

Acun Ilıcalı bugün dördüncü kez nikah masasına oturdu. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftinin düğün mekanına sürat teknesiyle giriş yaptığı görüldü. Nikah törenine sanat ve spor camiasından pek çok isim katıldı. Herkesin merakla beklediği nikah törenine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılırken Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği büyük beğeni topladı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte düğünden ilk kareler

'LÜTFEN SOSYAL MEDYA OLMASIN' NOTU

Daha önce 3 evlilik yapan Acun Ilıcalı, uzun zamandır birlikte olduğu kendinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bu akşam dünyaevine girdi. Hazırlık sürecinde beyaz bir sabahlık giyen ve heyecanı yüzüne yansıyan Ayça Çağla Altunkaya, sandalyede otururken zaman zaman da dans etti. Siyah temalı bir düğün davetiyesi tercih eden Ilıcalı ve Altunkaya, kıyafet kodu olarak da siyahı seçti. Çift yalıdaki düğününü yakın çevresiyle yapacağı ise davetiyeye "Lütfen sosyal medya olmasın" notunu ekledi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte düğünden ilk kareler

DÜĞÜN MEKANINA SÜRAT TEKNESİYLE GİTTİLER

Merakla beklenen düğünden ilk kare geldi. Ünlü çiftin düğünün gerçekleşeceği Esma Sultan Yalısı'na sürat teknesiyle gittiği görüldü.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte düğünden ilk kareler

EVET DEDİLER

55 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 25 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın Esma Sultan Yalısı'nda 'Evet' diyerek dünyaevine girdi. Ünlü çiftin nikah şahitleri ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan oldu.

NİKAHTAN SONRA İLK AÇIKLAMA

Nikah törenini takip eden basın mensuplarına açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, "Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız" dedi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayça Çağla Altunkaya Esma Sultan Yalısı Esat Yontunç Acun Ilıcalı Ünlüler 3-sayfa Magazin Spor Ünlüler 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (55)

Birşey demedimki:

Şeyma bu akşam kafayı çeker..

Yanıtla4337
ARSLANOĞLU Hakan:

Kafayı çekerken Ümit Besen'in Nikah masası adlı parçasını dinler.

00
Seyfullah Demir:

3 ay veriyorum evliliklerine..

Yanıtla25281
Ömer:

Aşırı zenginde huzur olmaz.

353
Perwer:

Evlilik tamamen reklam ve gündem amaçlı

445
Abdulhalim Ağar:

yok ya o kadar değil 5 ay falan sürer

433
Cengiz Gürbez:

Sen istersen falcı ol

58
Emrah Emir:

Sevgili konuklar geleneksel Acun Ilıcalı düğününe hoş geldiniz, bugün Ayça Çağla Altunkaya finale yükselmeyi başardı

Yanıtla5204
selen öztürk:

Acun'da hiç heyecan yok son derece sıradan bir günmüş gibi davranıyor e tabii 4 evlilik olunca Acun Bir de rahat bir tip zaten

Yanıtla4195
Fatih Kaya:

Ne kadar önemli bir haber. Şaşırdım kaldim

Yanıtla8171
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title