Haberler

Vergi kaçırmakla suçlanan Acun Ilıcalı, ödediği rakamı bizzat açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Vergi kaçırdığını öne süren bir sosyal medya hesabının gönderisini alıntılayan Acun Ilıcalı, "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺'dir. Bu sene de iki katını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada bir hesabın "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor" şeklindeki paylaşımını alıntılayan Acun Ilıcalı, sert ifadeler kullandı.

2023 YILINDA 324 MİLYON TL ÖDEMİŞ

"Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım" diyerek söze başlayan Ilıcalı, "Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺'dir. Bu sene de iki katını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

İDDİAYI ORTAYA ATAN KİŞİYE "HOKKABAZ" DEDİ

Açıklamasının devamında şirket bünyesinde 2 bin 500 kişinin çalıştığını vurgulayan Ilıcalı, "2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı;

Acun Ilıcalı, vergi kaçırdığı iddialarına ateş püskürdü

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Acun Medya Televizyon Magazin Medya Spor Televizyon Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

man over:

Algı,iftira bu milletin eğlence kapısı olmuş.Adamın sadece şirket bilgilerini paylaşıp ''bakın vergi vermemiş'' diyor.İnsanları seversiniz,sevmezsiniz ama iftira atacak kadar alçak olmayın.

Yanıtla42147
recep kaya:

la ne alcaklığı mp çılgın sayısal bile daha fazla ikramiye gösteriyo

00
Kralçıplak:

En büyük kçkcı

Yanıtla25122
Ozgur Free:

ACUN EFENDİ BİRİ BELGE GÖSTERMİŞ SENDE, YAZI YAZMIŞSIN HANGİSİNE İNANALIM bende yazayım şu kadar vergi verdim diye :)

Yanıtla3465
BABABA:

belge nerde kral

00
Vatansever:

At Yalanı s inananı sözlüm ona Turhan Bozkurt

Yanıtla1869
sade vatandaş:

acunun vergi kaçırma şansı yok Allah ona yürü ya kulum demiş oda yürümüş yürürken yürüttükleri ona yar olmamış boşandığı eski eşlerine gitmiş adam kaçırıp ne yapsın hiç şansı yok kazandıklarını ya vergi memurlarına verecek yada eski eşlerine

Yanıtla3447
recep kaya:

laa acun millet tarla satıyor o praya

Yanıtla757
erge_nekon:

sen hokkabazmısın irecep

00
Uyanık:

Deve de kulak

Yanıtla552
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title