Haberler

Acun Ilıcalı, telif davasını kaybetti! 'Arnavut Kaldırımı' şarkısına tazminat ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Şarkıcı Demet Sağıroğlu ile besteci Görol Ağırbaş, kendilerine ait olan 'Arnavut Kaldırımı' adlı eserin yarışmalarda 16 kez izinsiz kullanılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı'ya açtığı telif davasını kazandı. Mahkeme, 55 bin 200'er lira tazminatın 7 yıllık faiziyle Acun Medya Prodüksiyon şirketinden alınarak Sağıroğlu ve Ağırbaş'a ödenmesine hükmetti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya açılan telif davası sonuçlandı. Ilıcalı, programlarında çalınan bazı şarkıların telifini 7 yıllık faiziyle beraber ödeyecek.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Ilıcalı'nın Survivor yarışmasını gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti'ne uçmak için yeni bir uçak aldığı haberleri basına yansıdı. Değeri 13 milyon dolar (99.5 milyon TL) olan özel jetini Global Express XRS 2012 model uçakla değiştiren Ilıcalı'yla ilgili bu haber üzerine sanatçılardan tepki geldi.

ÜNLÜ BESTECİ ŞEHRAZAT SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünlü beste ve söz yazarı Şehrazat başta olmak üzere birçok isim "Önce telif ücretlerini öde" diyerek sosyal medyadan Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. Şehrazat, Ilıcalı'nın bazı şarkıların telif paralarını ödemediğini iddia etti.

SAĞIROĞLU VE AĞIRBAŞ DAVAYI KAZANDI

Telif tartışması üzerine yaşanan bu gelişme geri planda kalırken, şarkıcı Demet Sağıroğlu ile besteci Görol Ağırbaş, kendilerine ait olan 'Arnavut Kaldırımı' adlı eserin 3 ayrı televizyon kanalındaki 'O Ses Türkiye', 'O Ses Çocuklar' ve 'Rising Star' adlı yarışmalarda 16 kez izinsiz kullanılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı'ya açtığı telif davasını kazandı.

Mahkeme, 55 bin 200'er lira tazminatın 7 yıllık faiziyle Acun Medya Prodüksiyon şirketinden alınarak Sağıroğlu ve Ağırbaş'a ödenmesine hükmetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Sağıroğlu Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (87)

Ihg:

Bunun telif hakkımı olur ayıp ya yarışmacı dediğin halk senin şarkını tv de söyledi diye paramı istiyorsun aç gözlü sanatçı bozuntuları

Yanıtla4118
DENİZANASI:

EEEE HEP ŞEYMA SUBAŞINA ONA BUNA ÇITIRLARAMI PARA YEDİRECEKSİN EMEGİNE SAYGI DUYMADIGIN HERKESİN EMEGİNİN HAKKINI SEVE SEVE ÖDEYECEKSİN YOK ÖYLE YAĞMA

Yanıtla637
isa turan:

genc kumral manitalarla evlenip onlara nafaka ödüyorsun kimlerin paralarıyla tazminatı kaybettiğin o sanatcıların şarkılarıyla alıştın tabi baskalarının sırtından para kazanmaya gittin taner tolga tarlacının hakkını yedin derya büyükuncu denen şarlatanı birinci yaptın onlada mahkemelik oldun herkes haksız bi sen haklısın zaten acun

Yanıtla928
Paracı:

Bu adam nasıl zengin oldu bir anda. Araştırılsın. Gerekirse 20 yıl hapis cezası verilsin.

Yanıtla1122
Anonim:

Çalışıp çabalayarak

00
Doğrucu vatandaş:

Kimin ne olduğu bir kere daha ortaya çıkmış oldu. Kaldı ki hayat tecrübem ''dürüstlerin asla zengin olamayacaklarını'' öğretti. Hele ki Acun gibi sözde dindar gözüken birinin bu kadar zengin olması hiç aklıma yatmıyordu. Yine, kaldı ki, sözde dindarların (dinci tayfasının) bir eli yağda bir eli balda yaşamları asla ve asla normal değildir. Bunların yüzünden İslam dini ayaklar altına alınıyor, Allah''ın vekili sıfatı yok oluyor. Yazık, günah.

Yanıtla1319
demeden:

sahtekarlık yapma hakkı sadece dindar olmayanlara mı helal,

52
somsalli:

acun nerden dindar oluyormuş acaba,

12
Sekerci:

Yazdiklarinda sana katilmiyor degilim ama acunun „dindar“ oldugunu nerden cikardin onu anlamis degilim?:)) seyma‘yi es olarak alan bi kisi ne kadar „dindar“ olabilir ki? :)))

11
Musab:

Sen mi doğrucu vatandaşın ılıcalı için kim dindar demiş din düşmanı herif dini bu konuya alet edip algı oluşturma boş insan.

10
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title