Haberler

Acun, Ümit'in "Sakın Paylaşma" Dediği Videoyu Paylaştı! Herkes Kahkahalara Boğuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dokunulmazlık sembolünün kendisine verileceğini düşünüp Acun'un yanına giden Ümit Karan herkesi kahkahalara boğdu. Ümit, "Bu anları gösterme" dese de Acun Instagram'dan paylaştı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da dünkü dokunulmazlık oyununu All Star takımı kazandı. Ümit Karan, dokunulmazlık sembolünün kendisine verileceğini düşününce olanlar oldu.

"SAKIN PAYLAŞMA"

Ümit, Acun Ilıcalı'nın oyununa gelip dokunulmazlık sembolünün kendisine verileceğini düşündü. Ancak Acun Ilıcalı, sembolü Turabi'ye verince Ümit kalakaldı. Bunun üzerine Ümit, "Sakın bu anları bir yerde paylaşma." dese de Acun Instagram'dan o anları anında paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ümit Karan Star Mola TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

güzellik:

inandırıcı gelmiyo bu program izlemiyorum izleyen sazanlar düşünsün

Yanıtla106
Mahir Kara:

Kesinlikle izlemeye deger bir yarisma degil , dikmisler oraya bi yer faresi gelene gecene sekil yapip duruyo kimsede dur demiyo torpil üzerine kurulu bir yarisma kim nederse desin .

Yanıtla77
Adınızı Yazın:

Onlar para kazanıyor biz ne kazanıyoruz veya neler kaybedıyoruz

Yanıtla19
seçkin:

Reyting uğruna magandalığa prim veriliyor.

Yanıtla45
HAKİKAT:

Milletvekili Muhammed Kanbad, Doğu Guta’lı sivillere yiyecek ve içme suyu vermek için ‘Beşşar Esed bizim başkanımızdır’ demelerini şart koştu.

Yanıtla42
metin:

yorumlara bakıyom da kimse izlemiyor e reytinglere bakıyorum en önde niye yalan söylüyosunuz ben de izliyom ne yapayım dizilerden daha gerçekçi

Yanıtla14
Bende izliyorum:

İzlemeyenler izlenmesin diye algı yapıyorlar bu sayfalar da; izlemediğin bir programla ilgili neye hakimler çok merak ediyorum. İzleyen zaten bu sayfalara pek uğramaz zaten her anını izlemiştir. . .

01
FB:

Şampiyon GALATASARAY

Yanıtla32
Ayşe kadın:

İzlemiyoruz çok kötü bu sene

Yanıtla13
CONI:

survivorun maasli elemanlari

Yanıtla12
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title