Haberler

Acun ve Çağla'dan dünyaevine hızlı giriş: Düğün mekanına sürat teknesiyle gittiler

Güncelleme:
Abone Ol

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya akşam saatlerinde dünyaevine girdi. Çift her ne kadar misafirlerine 'Sosyal medyada paylaşmayın' uyarısı yapsa da düğünden ilk kare nikahtan kısa bir süre önce paylaşıldı. Ünlü çiftin düğün mekanına sürat teknesiyle gittiği görüldü.

Acun Ilıcalı bugün dördüncü kez nikah masasına oturdu Herkesin merakla takip ettiği düğünden kareler gelmeye başladı. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftinin düğün mekanına sürat teknesiyle giriş yaptığı görüldü.

Acun ve Çağla'dan dünyaevine hızlı giriş: Düğün mekanına sürat teknesiyle gittiler

'LÜTFEN SOSYAL MEDYA OLMASIN' NOTU

Daha önce 3 evlilik yapan Acun Ilıcalı, uzun zamandır birlikte olduğu kendinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bu akşam dünyaevine girdi. Hazırlık sürecinde beyaz bir sabahlık giyen ve heyecanı yüzüne yansıyan Ayça Çağla Altunkaya, sandalyede otururken zaman zaman da dans etti. Siyah temalı bir düğün davetiyesi tercih eden Ilıcalı ve Altunkaya, kıyafet kodu olarak da siyahı seçti. Çift yalıdaki düğününü yakın çevresiyle yapacağı ise davetiyeye "Lütfen sosyal medya olmasın" notunu ekledi.

Acun ve Çağla'dan dünyaevine hızlı giriş: Düğün mekanına sürat teknesiyle gittiler

HAMİLELİK İDDİASI

Öte yandan Ayça Çağla Altunkaya'nın bebek beklediği çiftin bu yüzden nikah yaptıkları ileri sürülmüştü. Gazete Magazin'e yaptığı açıklamada hamilelik iddiasını yalanlayan Altunkaya "Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin" diyerek sitem etmişti.

Acun ve Çağla'dan dünyaevine hızlı giriş: Düğün mekanına sürat teknesiyle gittiler

DÜĞÜN MEKANINA SÜRAT TEKNESİYLE GİTTİLER

Merakla beklenen düğünden ilk kare geldi. Ünlü çiftin düğünün gerçekleşeceği Esma Sultan Yalısı'na sürat teknesiyle gittiği görüldü.

Acun ve Çağla'dan dünyaevine hızlı giriş: Düğün mekanına sürat teknesiyle gittiler

EVET DEDİLER

Ünlü çift her ne kadar düğünden görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasını istemeseler de misafirler paylaşım yapmaya devam ediyor. İşte 55 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 25 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın Esma Sultan Yalısı'nda 'Evet' dedikleri an.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayça Çağla Altunkaya Esma Sultan Yalısı Sosyal Medya Acun Ilıcalı Magazin Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

Şaban DAŞ:

adnanin muridi

Yanıtla6156
aRMa 1979:

Kiskanflc kipek

51
Altay Bozkurt:

HIZLI GIREN HIZLI CIKAR :))) EN FAZLA 3 SENE SONRA BUDA BITER :)) BUNLAR SADECE KISA VADELI GÖSTERIS VE CAKA, BU GIBI EVLILIKLERIN SONU EN BASINDAN BELLI :))

14
sanane banane:

Ulan para, sen nelere kadirsin...... Tmm evlensin, eyvallah, fakat birincisi Torunun yaşında, ikincisi bu Şov nedir ya.... Yarin birgün diğer evlenecek kızlarda isterse napalm, illa bir Acun gibi Damatmi bulalım

Yanıtla4129
Nayci İbrahim:

İnsanlarımız ,emeklimiz,işçimiz aç ve perişan sıkıntı çekerken bu gösteriş caka niye....Devlet neden bu insanın para kaynaklarını araştırmıyor dersiniz?

Yanıtla11108
aRMa 1979:

Yakisir acuna

62
Ali Tokgöz:

niye ilk defamı zengin düğünü gördün

52
Vatandaşın biri:

Benim milyarlarım olacak gideceğim evleneceğim kafayı mı yedim be?

Yanıtla767
Müslüm Yıldız:

Allah mutlu etsin inş..Çok güzel görünüyorlar.

Yanıtla5812
Akarsu Muharrem:

Acun hep sarışın tercih ediyorsun.Aklın başına gelmedi mi senin için hayırlısı olsun inşallah

Yanıtla859
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title