Haberler

Adriana Lima, Metin Hara'yla Öpüştüğü Anların Videosunu Paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından yazar sevgilisi Metin Hara ile öpüşürken çektiği videoyu paylaştı.

37 yaşındaki Brezilyalı model Adriana Lima, uzun süredir aşk yaşadığı yazar sevgilisi Metin Hara'yla aşka geldi. Lima, sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüştüğü anların videosunu paylaştı.

METİN'LE ÖPÜŞTÜĞÜ ANLARIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Aşkları uzun süredir dolu dizgin devam eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti, bir araya geldi. Metin Hara ile samimi hallerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan güzel manken bu sefer de Hara ile öpüştüğü anların videosunu paylaştı.

Adriana Lima, Metin Hara'yal Öpüştüğü Anların Videosunu Paylaştı

EVLİLİK SİNYALİ VERMİŞTİ

Adriana Lima, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evlilik sinyali verdi. Yazar Metin Hara'yla evlilik yolunda olduğu iddia edilen Brezilyalı model, "Üretken akıllı bir kadınla evli olduğunu hayal et! O zaman dünyanın herhangi bir yerinde bir sorunun olduğunda şöyle söyleyeceksin: Önce karımı arayayım, o bir çözüm bulacaktır" notunu yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Adriana Lima Metin Hara Lima Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Anladık yeter:

İyi ki bir adriana limayla çıkıyorsun, ne yapalım, plaket mi verelim

Yanıtla410
Can:

Adam plaket verin mi demiş? Hayta hiçbir şey demiyor. Büyüten medya ve takipçiler.

03
Eleştirmen:

Metinde iyi olsa bari.

Yanıtla310
Ömer:

bu kokainman tipli metin nasil ayartmis bunu be

Yanıtla85
Sevilay:

Metin bana göre hiç çekici deği ben kabul etmezdim bile l herkesin bakışı başka işte

Yanıtla29
Ali:

Sana göre değil. Ona göre çekici demek ki

10
gee pisi pisi:

bu adam kediye benziyor, ne buldu bunda acaba?

Yanıtla38
Adınızı Yazın:

yabancı kadınlar kültürlü yabancı dil bilen erkeklere hasta parası olmuş olmamış bakmazlar bizim türk karılarıda zengin varlıklı olsunda nasıl olursa olsun parasını yerim hesabı yapar evden işe işten eve çalışkan dürüst bunlar artık eskilerde kaldı

Yanıtla16
mühendis:

o kadar yapmacık görünüyorki aşk yaşadıklarını sanıyorlar bumu lan aşk öpmek sevişmek mi aşk onlar sadece bedenleriyle sevenler yürekleriyle sevenleri görelim bakalım insan sevdiğini öpmeye dokunmaya kıyamaz

Yanıtla34
Fener Kanarya:

Arda Turan neden hapiste değil? Bir kişiyi darp edip ruhsatsız bir silahla hastanede ateş açtı. Şu anda serbest bir şekilde dolaşıyor. Bunu siz yapsanız hapsi boylamıştınız. Neden kimsenin sesi çıkmıyor. Artık haberleri dahi yapılmıyor ve kamuoyunun bu olayı unutması sağlanıyor.

Yanıtla05
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title