Haberler

Afet bölgesi için yardım toplayan Burcu Esmersoy, sırtında koli taşıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Türkiye'nin dört bir yanında devam eden yangınlardan sonra afetzedeler ve ekipler için yardım toplayarak sırtında koli taşıdı. Büyük bir yangını ev tipi yangın tüpüyle söndürmeye çalıştığı için şov yapmakla suçlanan CZN Burak'ın ardından Burcu Esmersoy'un sırtında koli taşıması sosyal medya kullanıcılarının alkışını topladı.

Türkiye'nin dört bir yanında devam eden yangınların söndürülmesi için çalışmalara devam ediliyor. Yangında evleri zarar gören afetzedeler için harekete geçen Burcu Esmersoy ise yardım kampanyası başlatarak ihtiyaç duyulan malzemeleri topladı.

SIRTINDA KOLİ TAŞIDI

Topladığı yardımlarla afet bölgelerine giden Burcu Esmersoy, ağır kolileri de sırtında taşıyarak toplama noktalarına teslim etti. Esmersoy, yardım toplama merkezlerinde de ürünlerin paketlenmesi ve dağıtılmasına da yardımcı oldu.

Afet bölgesi için yardım toplayan Burcu Esmersoy, sırtında koli taşıdı

YERE OTURARAK TEPE LAMBALARINI HAZIRLADI

Bu davranışlarıyla örnek olan Burcu Esmersoy, yere oturarak itfaiye ve orman çalışanları için toplanan tepe lambalarını da kullanıma hazır hale getirdi.

CZN BURAK, BÜYÜK YANGINI KÜÇÜK TÜPLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Günlerdir alevlerin bir türlü kontrol altına alınamadığı Antalya'ya giden "CZN Burak" olarak da tanınan Burak Özdemir çevredekilerin uyarılarına rağmen ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale etmeye çalışmıştı. Görüntülerin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, Özdemir'i şov yapmakla suçlamıştı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burcu Esmersoy Afet Bölgesi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Orçun Yılmaz:

CZN BURAĞIN YAPTIĞI YARDIMLARI ŞİMDİYE KADAR KİM YAPMIŞ BİRİ GÖSTERSİN YANGIN BÖLGESİNE ADAMI TAKİP EDİNDE BAKIN NELER NELER GÖNDERİYOR TIRLA BOŞ KONUŞMAYIN.

Yanıtla1634
Zeynep Nursen:

Hepsi reklam peşinde aslında yardım ediyorlar ve üzülüyorlar ama reklam için bu durumu da kullanıyorlar

Yanıtla841
AkıL Yasası:

La harbi adalet yok valla yok. CZN nin yaptığı yardımları kızılay yapmamıştır. bu varoş burcu 2 çuval bişi almış diye adamı sattılar. burcu güneşlenirken o sahillerde CZN millete ev bark yapıyordu açın izleyin.

Yanıtla1329
ömer bozaba:

czn burak adam gibi adam...

Yanıtla2110
Sanane Adımdan :

abi tamamı şov bunların bi kaç isim hariç

Yanıtla426
Milliyetçi:

boş konuşmayın helal olsun diyeceğinize yaptığınız yoruma bakın ya cehalet başka bir şey değil kadın başıyla bunu yapıyor tövbe allahım ya

Yanıtla714
ADANALI :

saçmalık, sen sana sunulan fiziğinle sunum

Yanıtla106
Gürol Gürol:

sagolsun yardimin hertürlüsü makbul video cekmek icin bile yardim yapiyo olmak güzel bu görüntüleri niye hep kisa tuttuklarini merak ederim 3 saniye görüntü yetmiyo iste bir kac dk olmali bu tür yardim görüntüleri mesela koli tasima görüntüsünü 2 dk görüntülensin daha cok mutlu olalim

Yanıtla49
Erkan Arslan:

iyi iste Güzel Bi Yerinde Tasimis Baska Neresinde Tasisaymis?

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title