Haberler

Şahan Gökbakar: Dün Ölenler de Türkiye'nin Evlatlarıydı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, dün eylemlerde hayatını kaybeden 3 kişinin ölümüyle ilgili anlamlı mesajlar verdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, dün Beyoğlu'nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu ve Tunceli'de şehit olan Ahmet Küçüktağ'ın da bu ülkenin evlatları olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE AİLEMİZE SABIR DİLİYORUM"

Twitter'daki hesabında dünkü olayları değerlendiren Şahan Gökbakar, "Dün hayata veda eden genç kardeşimiz de, polisimiz de Türkiye'nin evlatlarıydı. Allah rahmet eylesin! Büyük Türkiye ailemize sabır diliyorum" dedi.

TOTEMLERİNİ DE AÇIKLADI

5 milyonu aşan izleyici sayısıyla rekora koşan Recep İvedik 4'ün başrol oyuncusu ve yapımcısı Şahan Gökbakar, filmle ilgili totemlerini de ilk kez açıkladı. İlk üç filmi de izlenme rekorları kıran Recep İvedik'i şubat ayında vizyona soktuğunu belirten Şahan Gökbakar, "Nazar değmesin diye gişe tahmini yapmam. Ayrıca kırmızı bir şapkam var, özellikle vizyon tarihinden itibaren ilk üç gün onu takarım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burakcan Karamanoğlu Şahan Gökbakar Beyoğlu Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Yorumyok@yok.com:

Ölen Şehitlerimiz için kaç kişi çıktı meydana ; güldürmeyin insanları

Yanıtla7119
oşkurioshkuri@mail.com:

Doğru Başbakan bile kelle demişti dimi onlar için.. Ya AKP'li vekiller ne demişti onlar; için üç beş ceset?? Güldürmeyin şu yalakaları Allah aşkına..

00
antalyalızelihasahinn@hotmail.com:

tebrik ediyorum.her lafa maydanoz olduğu halde böyle durumlarda susan,çoğunluga göre hareket eden sanatcı lara örnek olsun bu.

Yanıtla2488
E.D.ercandogan05@hotmail.com:

'Dün ölenler de türkiyenin evlatları idi' demiş. Hayır değildi diyen birileri mi oldu ki bu tiviti attı acaba. Kime yaranıyorsun RECEP ?

Yanıtla939
tataryildirimyagmur@hotmail.com:

Helal olsun sana ivedik

Yanıtla576
serpii çapikserpilcapik@hotmail.com:

çok doğru dün ölenlerde türkiyenin evlatlarıydı

Yanıtla172
HİLAL HARARbyrktrhilal23@hotmail.com:

Eyvallah ŞAHAN

Yanıtla864
HATAYLIacarali0808@hotmail.com:

amaç huzuru bozmak ekonomiyi çökertmek turkiyeyi küçük düşürmek yoksa şehit olan polis insan değilmi seneryo aynı nasıl yıkarız bu devleti.yazık ya yazık..otobuse molotof at esnafın camını indir bumu yas tutmak.

Yanıtla458
SİNEMLarsinem_tekingur@hotmail.com:

DĞRUCU bari ismine yakışır davran.Hiç mi araştırmıyorsunuz ya hiç Mi görmüyorsunuz gerçekleri.Siz gibi hala Tayyip i savunanları gördükçe ben insanlığımdan türklüğümden utanıyorum.Yeter artık görün şu gerçekleri ne olur?Eğer hala onalrın peşinden gidersek her metrekaresinde şehitlerimizin kanı olan bu ülke satılacak.Çoluğumuz çocuğumuzun geleceği çok Kötü.Ne olur uyanın artık.Ben mi kimim AKP dışındaki tüm partilere saygı duyan AKP ye oy verenler dışındaki herkese saygı duyan Vatanını milletini sahiplenen çocuklarının geleceğinden korkuyla endişelen bir anneyim.Yalvarıyorum görün artık şu gerçekleri ...

Yanıtla3610
SİNEMLARsinem_tekingur@hotmail.com:

Allahıma Çok Şükür ki sizler gibi HIRSIZLARA çanak tutan evlat olarak büyütmeyeceğim...

00
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title