Haberler

Akademisyenden Çok Tartışılacak Sözler: Hz. Nuh'un Cep Telefonu Vardı, Gemiden İHA Gönderdi

Güncelleme:
Abone Ol

Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek, katıldığı programda Hz. Nuh'un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu ve tufanda gemiden insansız hava aracı gönderdiğini söyledi.

TRT'de yayınlanan Pelin Çift'in sunduğu Öteki Gündem programında Nuh Tufanı işlendi. Programa Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek'in iddiaları damgasını vurdu. Örnek, Hz. Nuh'un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü söyledi.

İddialarının hep bilimsel kanıtlara dayandığını belirten Örnek, Nuh tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı İHA gönderildiğini iddia etti.

"OĞLUNU CEP TELEFONU İLE ARADI"

Dr. Yavuz Örnek, konuşmasında Nuh Tufanı esnasında Hz. Nuh'un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü savundu. Örnek ayrıca 10 bin yıl önce o dönemde Hz. Nuh'un 400 metrelik dalgalara dayanan çelik levhalardan yapılmış bir gemi inşa ettiğini ve bu geminin nükleer enerji kullandığını söyledi. İddialarının hep bilimsel kanıtlara dayandığını belirten Örnek soru üzerine bunları açıklamakta zorluk çekti.

"ABD'DEN FRANSA'DAN SİPARİŞ İSTEDİ"

Dr. Yavuz Örnek ayrıca Nuh'un oğlunun uçan bir cisim kullandığını, Hz. İsa'nın 2000 yıl önce değil 2 bin 300 yıl önce doğduğunu, Nuh Tufanının bölgesel değil tüm dünyada gerçekleştiğini, gemiye canlı hayvan alınmadığı, Hz. Nuh'un döllenmiş bir dişi bir erkek yumurta sipariş ettiğini ve siparişlerin o dönemde Amerika'dan, Fransa'dan Hz. Nuh'a yollandığını belirtti. Yavuz Örnek'in çok iddialı konuşması üzerine Pelin Çift ve Prof.Dr. Ömer Faruk Harman oldukça şaşırdı. Pelin Çift'in düzeltme çalışmalarını da "ben bilim adamıyım bilim adına konuşuyorum" diye engelledi.

"GEMİDEN GÜVERCİN DEĞİL İNSANSIZ HAVA ARACI YOLLANDI"

Dr. Yavuz Örnek, Nuh tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı İHA yollandığını söyleyince Pelin Çift dayanamayarak "Hocam bunun bilimsel ispatı var mı? diye sordu. Dr. Yavuz Örnek "Efendim ileri teknoloji varken niye güvercin yollasınlar" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Çift Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (213)

tımarhane:

bu adam yalan söylüyor, cepten aramadı, whatsapptan msj yolladı ve konum attı

Yanıtla115
Suat kilic:

Bakınız yorum yapan insanlar hemen hemen hepsi cahilce eleştiriyorlar hocayı Hoca tabiki haklı,insan oğlu yaratıldığından beri hem çok zeki akıllı hemde çok vahşi ve cahil insanlar mevcut.Gunimuzdede aynısı Bu cep telefonları şimdimi çıktı hayır,binlerce yıl önce vardı bugünkü teknoloji ve akıl geçmişin meyvelerini yiyor Onun için diyorumki hoca haklı ve tesbit ve buluşları müsbet Hocamı destekliyor ve alkışlıyorum

Yanıtla123
Mülayim coksert:

Ben iciyorum kafayi hocam buluyor . . . . . . . .

Yanıtla310
akıl fukarası:

ne olacak iktidar yandaşı medyanın akılsızlıkları akıl fukaraları bunlar, ha bu adam da akapenin akademisyenidir. Yaşı kaç olmuş hala doktor olarak kalmış yazık bunlara verilen paraya akıl fukaraları

Yanıtla75
Murat:

Zaten bu bilim adamı akp ürünü

Yanıtla66
İ.E.AKKUŞ:

Atın bunu tımarhaneye.Atılmassa yarın başımıza bela olur

Yanıtla012
Misafir:

Bu üniversite den menzun olan çocuklar desene boşa okumuş

Yanıtla38
Adınızı Yazın:

EVET DOGRU ASLINDA. . . O GEMIYE BINENLERDE ROBOTLARDI. . . HATTA UZAK YERLERDEN IŞINLANARAK GELDILER. . . ALLAHIM SU GUZEL ULKEYI NE HALE GETIRDILER. . . EGITIM SEVIYESI SIFIRIN ALTINDA OLAN INSANLAR YONETIYOR BU ULKEYI. . . SEN SONUMUZU HAYIRLI EYLE. . .

Yanıtla56
İhaha:

O kadar akademisyen içeri atılırsa meydan bu salaklara kalır...

Yanıtla47
Kadir Barak:

la Sana helal olsun dayı, seni oraya çıkartana 2 kere helal olsun. Ama seni hala görevden almayanlara binlerce kez helal olsun. Nasılsa vergi veriyoruz seni mi idare edemicek 40 milyon işçi ????

Yanıtla19
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title