Haberler

    Akın Akınözü ve Ebru Şahin hangi ödüle layık görüldü?

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Başrollerini Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai, İspanya Nova TV'nin düzenlediği etkinlikte İspanyol izleyiciler tarafından "En İyi Türk Dizisi" seçildi. İşte ayrıntılar...

    Yayınlandığı ilk bölümden beri ekranların en çok izlenen dizilerinden olan 'Hercai', başarısıyla yurt dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

    ÖDÜLLERİ TOPLADI

    İspanya'da yayınlandığı kanal olan Nova TV, TV Dizi Ödülleri için bir halk oylaması düzenledi. Adaylar arasında yer alan 'Hercai', neredeyse tüm ödülleri topladı.

    7 KATEGORİDE ÖDÜL ALDI

    Yedi kategoride ödül alan 'Hercai'; En İyi Dizi ve En İyi Türk Dizisi'ne layık görüldü. Mr. Nova Ödülü'nün sahibi Akın Akınözü olurken En İyi Çift; 'Reyyan' ve 'Miran', En İyi Kadın Oyuncu; Ebru Şahin, En İyi Kötü Karakter; 'Nasuh', En İyi Gerilim Sahnesi ise 'Nasuh' ve 'Azize' seçildi.

    Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği 'Hercai'de; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası rol alıyor. (Sabah)

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    İspanya Hercai Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (1)

    Komsu oglu:

    Eyer bu dizi en iyi Turk filim secildiyise bu filim izliyenler gercekten zeka ozurlu filimin nereye gitiyi kim kimin oglu kizi sacma sapan

    Yanıtla10
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title