Haberler

Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Kıyafeti eleştirmek tacizdir" diyen Aleyna Tilki, sahneye süper mini bir şort ve kısa bluzla çıktı. Tilki'nin tarzını hiç beğenmeyen birçok kullanıcı "İmkanın varken insanların içine bu kıyafetle nasıl çıkarsın" yorumu yapıldı.

Son dönemde sahneye çıkmasının engellendiğini ileri süren Aleyna Tilki, önceki akşam Bodrum'da sahneye çıktı. Genç şarkıcının sahne tarzı ise hiç beğenilmedi.

KIYAFETİ ÖZENSİZ BULUNDU

Şarkılarının yanı sıra kıyafet tercihi ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, Bodrum'daki sahnesine süper mini siyah şort ve beyaz bluzla çıktı. Sevilen şarkılarını okuyan Tilki'nin sahne kıyafeti eleştirilerin hedefi olan. Ünlü ismin konserine ve hayranlarına özen göstermediğini belirten birçok kullanıcı "Seyircilerine özen göstermezsen sana hiç iş vermezler" yorumu yapıldı.

İşte Aleyna Tilki'nin sahne tarzına gelen bazı yorumlar...

Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

"BENİM ÖZELİME GİRMEK ELEŞTİRİ DEĞİL TACİZ"

Aleyna Tilki, daha önce kıyafetleri için yapılan eleştirilere cevap vererek "Benim tepki gösterilecek ekstra bir kıyafetim yok. İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Ne istersek giyiyoruz, ne istersek yiyoruz. Bu bir eleştiri değil. Bu benim alanıma ve özelime girmek. Ben kimsenin özeline girmiyorum. İnsanlar benim şarkılarımı eleştirebilir. Ama özeline giremez. Bu konular bana eleştiri gibi gelmiyor. Biraz taciz gibi geliyor" demişti.

Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Magazin Müzik Müzik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Ahmed Yazanoğlu:

ÜLKEMİZDE. KILIK KIYAFET KANUNU GELMESİ GEREKİR ÇÜNKÜ HER İSTEYEN SAĞINI SOLUNU AÇIP İNSANLARI GÜNAHA SOKAMAZ BU MASIL SERBESLİK

Yanıtla148353
Ali Tokgönül:

Ahmed , milletin sağı solu açık diye sen neden günaha giriyormuşsun anlamadım ? Bu dünyada nasıl Hasan'ın borcu Hüseyin'den sorulmuyorsa asıl olan diğer dünyada da öyle olacak .

170117
XYZ:

Ahmed herkes özgür, kimse kara carsafliya karismiyorsa aciga da karisamaz ancak dozunu kaciranlari elestirebilirsin. Göze yasak yok, isteyen istedigine bakar, istemedidigine bakmaz. Cok sikinti yaşıyorsan bakma, zorlayan mi var koçum?

5642
osman kara kara:

Kılık kıyafet kanununu Atatürk zamanında getirmişti

2340
SeyYah Saruhanli:

ahmedi alın gönderin afganistana .

30
Abdullah KARAMAN:

eskiden insanlar sanatçıların sesi için konserlere giderdi. şimdi ise başka şeyleri görmek için gidiyorlar. Türkiyede sanat ile edepsizlik birbirine karıştırılmış durumda.

Yanıtla14255
Spartacüs MartinLuther:

Dostum işte bu bir amerikan rüyası

837
Muammer Sisman:

Gücünüz bu çocuğa mı yetiyor bundan bir sürü var:)

Yanıtla12330
Seyhmus Aydin:

Ne çocuğundan bahsediyo bu gelecekteki çocuklarında bozuyor

11111
ali tartan:

Çocuğa mı dalga mı geçtin şimdi

254
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title