Haberler

Aleyna Tilki'ye "Maymun" Benzetmesi Yapan Organizatörün 2 Yıl 8 Aya Kadar Hapsi İsteniyor

Güncelleme:
Abone Ol

Aleyna Tilki'nin fotoğrafının bulunduğu bir sayfada, "Alt kısımda olan şenpazelere sanatçı diyen develer" şeklinde yorum yapan organizatör Mustafa Kadir B.'nin, 2 yıl 8 aya kadar hapsi isteniyor.

Organizatör Mustafa Kadir B. (34), geçtiğimiz yıl kasım ayında Facebook üzerinden Aleyna Tilki'nin fotoğrafının bulunduğu bir sayfada, "Alt kısımda olan şenpazelere sanatçı diyen develer" şeklinde yorum yaptı. Mustafa Kadir B., aynı sayfada genç şarkıcının fotoğrafının yanına maymun fotoğrafı koyarak paylaşımda bulundu.

SUÇLAMAYI KABUL ETTİ

Habertürk'te yer alan habere göre, Aleyna Tilki'nin şikâyeti üzerine Mustafa Kadir B. hakkında soruşturma başlatıldı. İfadesinde suçlamayı kabul eden organizatör Mustafa Kadir B.'nin, "Sinirli anımda yaptığım bir şeydi. Bizim çocuklarımız televizyon izliyor. Giyim tarzını da beğenmiyordum. Bir kız çocuğunun insanların karşısına böyle çıkması hoşuma gitmiyordu. Zoruma gitmişti. O anki şeyle öyle bir şey yapmıştım. İsim zikretmemiştim" dediği öğrenildi.

UZLAŞMA SAĞLANAMADI

'Hakaret' suçunun uzlaşma kapsamında kalması nedeniyle tarafların dosyası uzlaşma bürosuna gönderildi. Soruşturma dosyasına bir uzlaştırmacı da belirlendi. Ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.

2 YIL 8 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Mustafa Kadir B. Hakkında suçu işlediğine dair kamu davası açılmasını gerektirir yeterli delilin bulunduğunu belirterek, 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kadir Habertürk Facebook Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (76)

Sonradan Gurme:

Bazıları Sanatçı falan yazmış.Sanatçı değil,şarkıcı.Her şarkı söyleyen Sanatçı olsaydı,ohooooooo

Yanıtla154
vatandaş:

birtane yorum için 2 yıl isteniyorsa ve trafikte insan öldüren sadece 3 ay yatıyorsa adaletin geldiği nokta bellidir. . .

Yanıtla347
Yzf r1Mobil-IOS:

Bu akildiz millet seni cok kiskaniyor Aleyna!!boyle devam et sen.10 numarasin

Yanıtla463
KONYA 1453:

ADAM CEZA ALMALI. GENÇ BİR BAYANA BİR İNSANA MAYMUN ŞEMPANZE DİYEMEZSİN. HANİ YARATANDAN ÖTÜRÜ YARADILANI SEVERDİM. ALLAHIN YARATTIGI BİR MAYMUNU ŞEMPANZEYİ, DİGER YARATTIGI CANLIYA HAKARET OLMASI İCİN KULLANIYORSUN. GİYİM KUŞAMINI BEGENMEMİŞ MİŞ. ULAN SENİN YAPTIGI HAKARET O KIZIN GİYİMİNDEN DAHA BÜYÜK GÜNAH. YOBAZ ZİHNİYET KAHROLSUN

Yanıtla305
Ayşe Gizem:

Tebrik ederim. . Maalesef bu platformda sizin yorumlarınız gibi yorumlar beğenilmiyor. Buradaki yorumları okuyunca, beğenilenleri beğenilmeyenleri görünce ülkenin portföyünü tam olarak görüyor; ve ülkenin bu gidişine kahroluyorsunuz. Sizin şu yorumunuzu hali hazırda 28 kişi beğenmemiş. Neden. . ?Yazdığınız ne yanlış, ne kötü!?. . İnsanlıktan, yaradanın yarattığına saygıdan bahsetmenin nesi kötü?. . Yazık. .

10
bombacı mülayim:

bu kızın soyismi TİLKİ. . . maymuna niye kızıyorki. . . çakal soyismide var ülkede. . . isteselerdi 15 dakikada soyisimlerini değiştirebilirlerdi. . . Tilki zoruna gitmiyorda Maymunmu zoruna gitmiş. reklam kokuyor bu hareket. ilk zamanlarıdaki gibi reyting almıyor, Tilki dinlemek hava atma sebebi olmaz oldu. . . kızımız haliyle yeni kapılar peşinde gibi. lakin suç bu çocukta değilki. . o yaşta bir ÇOCUĞU her fırsatta para karşılığı SOYAN, mini eteksiz açık göbeksiz sahne aldırmayan sözde ANNEsinde. . . saygılar.

Yanıtla029
Black:

Ne güzel söyledinuz ağzınıza sağlık

01
Wanuugery:

Aleyna hastayım sana

Yanıtla270
Firat:

Maymun diye hapise giriyor tecavüz eden serbest birakiliyor. ??????

Yanıtla027
KOZANLI:

ORGANİZATÖR CUKKK DİYE OTURTMUŞ LAFI HELAL OLSUNNN

Yanıtla026
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title