Haberler

    Ünlü oyuncu köpeğinin katilini arıyor! Kaçarken plakasını düşürmüş

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Ali Erkazan, çok sevdiği köpeğini trafik kazasında kaybetti. Erkazan, sürücünün kaza yerinde plakasını düşürdüğünü belirterek "Bulmam için tüm dostlarımın yardımını bekliyorum" dedi.

    Bir süredir popüler tatil beldesi Bodrum'da yaşayan ünlü oyuncu Ali Erkazan, çok sevdiği köpeğini bir sürücünün dikkatsizliği yüzünden kaybetti. Aracıyla köpeğe çarpan kişi, ardına bile bakmadan kayıplara karıştı.

    PLAKASINI DÜŞÜRMÜŞ

    Sosyal medyada bir plakanın fotoğrafını paylaşan Ali Erkazan, o plakanın köpeğine çarpan araçtan düştüğünü söyleyerek takipçilerinden yardım istedi: "Turgutreis taraflarına doğru kaçmış. Kaçarken de plakasını düşürmüş. Bulmam için tüm dostlarımın yardımını bekliyorum."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ali Erkazan Bodrum Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (26)

    ziyaa:

    İnşallah bulursunuz, bu vicdansızı Ali bey!

    Yanıtla120
    KUZEYİN UŞAĞI:

    selamun aleyküm, kardeşim, dostum, nasılsınız, biz ailece iyiyiz çok şükür, hayırlı günler, kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın. . inşallah. saygılarımla. . . .

    27
    Tırnakçı Cemil Amcanız:

    Köpeği bağlı tutsaydın kardeşim ne biliyorsunuz köpeğin kaçmayacağını sadık diye kaçmaz mı , yola fırlamış sürücü ne yapsın, korkudan kaçar insan

    Yanıtla125
    Merve:

    Korkudan kaçmaz insan olan o zavallı hayvancagızı alır veterinere götürür o halde terk edip gitmez insan olarak doğuyoruz ama insan olarak kalamıyoruz ne yazık ki gerçekten çok üzüldüm

    00
    İSTANBULLU:

    KÖPEK YERİNE SANA ÇARPSA DAHA AZ ÜZÜLÜRDÜM,

    Yanıtla123
    BOŞA ATMA:

    BOŞ SENDE

    21
    Aaa:

    Aynı durumun senin için düşünüldüğünü farzet.

    10
    Gubro:

    Köpeği sürekli bağlı tutmak lazım, ne bilsin trafiği.

    Yanıtla95
    Kuzey Aksoy:

    Ulan sen ne biliyosun araç nası çarpı nerde çarptı hızlı mıydı yavaşmıydı görfümü hayvanı görmedimi alkollü müydü değilmiydi. . . hemen hayvanı bağlı tutmak lazım diyosun, zekaya bak yaa !

    00
    Erkan:

    Allah belani versin ne istedigi bu guzel sabiden mikrop herif

    Yanıtla112
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title