Haberler

Ali Koç'tan düğünde konuşmasını beğenmeyen Ayça Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam evlenen Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı'yı yalnız bırakmadı. Nikah sonrası partide gelen misafirlerine teşekkür eden Altunkaya'nın konuşmasını kısa bulan Ali Koç "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" dedi. Çağla da "Ama başkanım ben utanırım" diye karşılık verince mikrofonu Acun Ilıcalı aldı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Görkemli bir düğünle Esma Sultan Yalısı'nda evlenen çifti düğününe Ali Koç başta olmak üzere birçok ünlü isim akın etti.

ACUN ILICALI ARAYA GİRDİ

Sade tül gelinliğiyle göz kamaştıran Çağla Altunkaya nikah sonrası organize ettikleri partide mini bir gelinlik giydi. Duru güzelliğiyle adından söz ettiren Altunkaya, partide Acun Ilıcalı ile sahnede konuşma yaparak sevenlerine teşekkür etti. Düğünde Ali Koç ile gelin arasında geçen diyalog da sosyal medyaya damga vurdu. Altunkaya'nın konuşmasını yetersiz bulan Ali Koç, "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" diyerek seslendi. Ayça Çağla Altunkaya ise "Başkanım ben çok utanırım ama ben hiç böyle konuşmalar yapamıyorum normalde" dedi. Araya giren Acun Ilıcalı da "Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da" diyerek herkesi güldürdü.

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI

Çiftin düğününe Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Sergen Yalçın, Ali Tarhan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan, Mesut Özil, Amine Gülşe, Nusret Gökçe ve İbrahim-Nurdan Büyükak gibi birçok ünlü isim katıldı.

Ali Koç'tan düğünde konuşmasını beğenmeyen Ayça Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Ali Koç'tan düğünde konuşmasını beğenmeyen Ayça Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Ali Koç'tan düğünde konuşmasını beğenmeyen Ayça Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ayça Çağla Altunkaya Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Fenerbahçe Ali Koç Magazin Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Sogun Nn:

30 yaş buyukle evlenmeye utanmior konuşmaya utanyor Muş

Yanıtla821K
Selim AYDOĞAN:

Birde 6 yaşında evlendirilen bebekler için bir şey yazın

519
Mehmet Deniz:

kıskanma

257
Sinan Bulduk:

Elbet bu devran da biter bir gün…

123
Emre null:

ulkeyi cag atlatan sayin dunya liderimizin çocukları hiç haber yapılmıyor neredeler ne iş yaparlar Reisin hayranları olarak merak ediyoruz lütfen ulkemizin gururu sayin liderimiz ve ailesini daha çok haber yapın

Yanıtla320168
ali tartan:

Bence seni haber yapsınlar meraklı Melahat

218
CAN Işık:

Aynen yaa nerde eziyorlar paralarımızı

89
Ercan Vural:

Helal olsun Amerikadan yaziyorurum

16
Vatansever:

Utanma duygusu olan kişi doğru düzgün giyinir

Yanıtla55331
NediyonDegisik:

Parraa Parraa Parra Varligi bir dert yoklugu yarrraa :D

Yanıtla6315
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title