Haberler

Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri

Güncelleme:
Abone Ol

39. Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı

Müzik ve Televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği geleneksel Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri, 39'uncu yılını kutluyor. Hürriyet okurlarının internet ve posta yoluyla gönderdikleri oylarla belirlenen ödüller, 11 Haziran Pazartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek görkemli törende sahiplerini bulacak.

Bu seneki ödül töreninin sunucuculugunu "Yalan Dünya" dizisinin popüler karakterleri İrem Sak (Tülay), Sarp Apak (Emir) ve Öner Erkan (Bora) üstlenecek. "Yalan Dünya"nın üç başarılı oyuncusu, büyük gün öncesi gecenin tanıtım filmi serisi için kamera karşısına geçti. "Altın Kelebek" tasarlayan üçlünün komik halleri, ödül gecesine dek her gün yeni bir bölümüyle ekrana gelecek.

Turkcell Müzik ana sponsorluğunda ve Royce Enerji İçeceği'nin co-sponsorluğunda düzenlenecek olan gece, Oscar havasında ilerleyecek.

Saat 20.00'de Kanal D'den canlı yayınlanacak olan gece, Başak Dizer Fransez&Deniz Marşan, Melis Alphan&Cengiz Semercioglu ve Sibel Arna&Onur Baştürk'ün konukları karşılamaları ve davetlilerle kırmızı halı roportajı yapmalarıyla başlayacak.

Sanat, medya ve iş dünyasının ünlü simalarının katılacağı gecede, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş ve Gökçe'nin yanısıra surpriz isimler de sahne alacak.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Yalan Dünya Hürriyet Magazin Haliç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title