Haberler

Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, "şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş" performansını sergiledi, oyuncular gülmemek için kendilerini zor tuttu

Güncelleme:
Abone Ol

Grammy adayı Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, Texas'taki MLB Home Run Derby öncesinde tiz ve kasvetli bir yorumla 'şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş' performansını sergiledi. Performansı sırasında bazı oyuncular ve seyirciler gülmekten kendilerini alamadı. Sosyal medyada birçok olumsuz yorum yapıldı. Seyirciler Andress'i kibarca alkışladı, ancak ESPN yayını sırasında birkaç yuhalama sesi de duyuldu. Eleştirmenler, geçmişteki kötü milli marş performanslarını hatırladı.

Grammy adayı Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, Texas'taki MLB Home Run Derby öncesinde "şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş" performansını sergiledi ve oyuncular gülmemek için kendilerini zor tuttu.

32 yaşındaki şarkıcı, Yıldızlı Sancak Marşı'nı tiz ve kasvetli bir şekilde yorumladı. Phillies'den Alec Bohm gibi bazı oyuncular gülmekten kendilerini alamadı. Arlington'daki seyirciler ise Andress'in sesini bastırmak için hızla marşa eşlik etmeye başladılar.

Sosyal medyada birçok olumsuz yorum yapıldı. Bir kullanıcı, "Ingrid Andress'in milli marş yorumu, son 48 saatte Amerika'da gerçekleşen en kötü şey olabilir," diye yazdı.

Şaşırtıcı bir şekilde, seyirciler Andress'i kibarca alkışladı, ancak ESPN yayını sırasında birkaç yuhalama sesi de duyuldu.

Birçok eleştirmen, Roseanne Barr, Carl Lewis ve Fergie'nin geçmişteki kötü milli marş performanslarını hatırladı. Barstool Sports'un sosyal medya hesabından "Bu gece Fergie'nin ruhu binadaydı," şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Barr (1990), Lewis (1993) ve Fergie (2018) de geçmişte kötü milli marş performanslarıyla gündeme gelmişlerdi. Fergie daha sonra hayranlarından özür dileyerek, "Sanatsal olarak risk alan biriyim, ancak bu yorum istediğim tonu yakalayamadı. Bu ülkeyi seviyorum ve dürüstçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım," demişti.

Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, 'şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş' performansını sergiledi, oyuncular gülmemek için kendilerini zor tuttu

Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, 'şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş' performansını sergiledi, oyuncular gülmemek için kendilerini zor tuttu

Amerikalı şarkıcı Ingrid Andress, 'şimdiye kadar duyulan en kötü milli marş' performansını sergiledi, oyuncular gülmemek için kendilerini zor tuttu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Magazin 3-sayfa Müzik Medya 3.Sayfa Müzik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Abdullah Taceddin Türkarı:

Siz bunu birde Müzeyyen Senar'dan dinleyin.

Yanıtla12
serdar topaç:

öncesinde prova yapmamismi yazık milleti perişan etmis

Yanıtla11
kimene :

Arkadaş şarkıcıya milli marş söyletmek gibi bir çabası var ülkelerin anlamıyorum , şarkı söyler gibi marş söylüyorlar sonra dalga geçiyorlar. Ya da şarkıcılar neden bunu kabul ediyor mesela. Ne gerek var.

Yanıtla11
Gjerj Kastoroiti:

bizde olsa anam anam vatan haini ilan edilirdi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title