Haberler

Dakota Johnson: Anne Sakın Filmimi İzleme

Güncelleme:
Abone Ol

Erotik unsurlar içeren 'Grinin Elli Tonu' kitabının beyazperde uyarlamasında başrol oynayan Dakota Johnson'dan annesine yasak.

Erotik unsurlar içeren ‘Grinin Elli Tonu’ kitabının beyazperde uyarlamasında başrol oynayan ABD’li aktris Dakota Johnson (24), kendisi gibi aktris olan annesi Melanie Griffith’in (57) filmi izlemesini yasakladı. Gelecek yıl 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde vizyona girmesi planlanan filmle ilgili Griffith, “Kızım, ‘Asla gelemezsiniz, mümkünatı yok’ dedi.

ANNE BABA FİLME GİTMEYECEKLERİNİ AÇIKLADI

Birkaç kez normal sahnelerin çekiminde seti ziyaret ettim. Hatta kırmızı acı odasını da gördüm” diyerek kızını desteklediğini, ancak anne-baba olarak filme gitmeyeceklerini açıkladı. Griffith, kızının Hollywood’a iz bırakan babası Don Johnson (64) ve kendisini gölgede bıraktığını sözlerine ekledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Melanie Griffith Dakota Johnson Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

):

ayy film çok güzel ve sıcak izlemek için sabırsızlanıyorum

Yanıtla1923
trakyalı:

catır cutur cicişiyo sanat diyo ulan ben o sanatı evde her akşam icra ediyorm zaten illa kamerayamı çekmem lazım pistt kemalist not bu yazı akiki türkten trakyalı müslüman türkten kabul etmiyorum kemalist rejiminin saçma sanatlarınıda sanatçılarınıda

Yanıtla1126
vanlı mahmud:

kerranelerdeki olayı sanatsal gösterme çabası saçmalığı. kısaca filmde canlandırılan kadın tipi çişit, erkek tipide pizivink

Yanıtla625
izmir imbatı ahuzannedilen@yahoo.com:

kıro sen ne anlarsın sanattan

00
mehmetmehmetsenturkk@hotmail.com:

izmirliler snatcı oldugundna boşanma en cok orda.krolar .ananıza boyle seyler hosunuza gıder

00
...:

Adamda cok yakisikli ikisi arasindaki sahneler cok heyecanli olacak yokki boyle bi erkek turkiyede hepsi kisa boylu killi keko ilk defa gercek erkek gucu gorucez...

Yanıtla1811
Anonimm@m.m:

Bulamamış baksana :

00
cemil yılmazaysarapkuyu@hotmail.com:

verecek adam bulamadın yani :)?

00
zifer:

Annesine niye yasak koyuyor esas kendi zekasına koyduğu yasağı kaldırsın. Grinin elli tonu değil rezaletin 100 tonu yapsalardı ya ismini daha ilgi çekerdi.

Yanıtla522
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

BU NASIL KORUMALI İNTERNET? EN VAHŞİ EN SEKİS FİLİMLERİ GÖSTERİLMEKTEDİR.BİR DE BU İNTERNETİN KORUMASIZ OLDUĞUNU DÜŞÜN ! BAŞINA TAŞ BAĞLASIN BÜTÜN MÜSLÜMANLAR KENDİSİNİ DENİZE ATSINLAR! BÖYLE KEPAZELİK OLMAZ.BUNU HANGİ ÇOCUK İZLEMEDEN DURABİLİR?MELEK OLMASI LAZIM MELEK!

Yanıtla716
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title