Haberler

Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ilk kez konuştu: Evleniyoruz, çok mutluyum

Güncelleme:
Abone Ol

Bu ay meslektaşı Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Pınar Deniz, hamile olduğunun müjdesini verdi. "Kıpkırmızı oldum" diyerek mutluluğunu dile getiren Deniz, nerede evleneceğini söylemedi. Çift, 17 Eylül'de Roma Başkonsolosluğu'nda nikah masasına oturacak.

Ekranların sevilen isimlerinden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı. Bu ay içinde nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten bebek müjdesi de geldi.

"EVLENİYORUZ, ÇOK MUTLUYUZ"

Harika Çılgınlar, Kral Kaybederse ve İşgal Günlerinde Aşk gibi bütün dev prodüksiyonlu dizilerden aldığı teklifleri geri çeviren Pınar Deniz, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın davetine katıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Pınar Deniz, 1,5 aylık hamile olmasıyla ilgili sorular üzerine "Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz, muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine nikah yerini söylemekten kaçınırken gazeteci Birsen Altuntaş çiftin 17 Eylül'de Roma Başkonsolosluğu'nda evlenecek.

Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ilk kez konuştu: Evleniyoruz, çok mutluyum

Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ilk kez konuştu: Evleniyoruz, çok mutluyum

Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ilk kez konuştu: Evleniyoruz, çok mutluyum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kaan Yıldırım Pınar Deniz Magazin Eylül Roma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

turgay korkmaz:

biraz erken değilmi evlilik için çocuk bi okula başlasaydı. ne hale geldik böyle yaa cahil insanlara iyi örnek oluyorsunuz tebrikler

Yanıtla12270
EjdeR karahanli:

sanane herkezin hayatı kendine sen kendi hayatına odaklan milleti yargılamak haddine degil

232
İsa can:

Bir kıramadınız kabuğunuzu ya

241
Melih şahin:

Evlenmeden nasıl ilan edebiliyorsun hamileyim diye şahsen ben utandım insanlık adına....

Yanıtla23182
Yasemin Alper:

Milletin uzaya gittiği devirde biz evlenmeden hamile kalmayı çıplak gezmeyi gelişmişlik görüyoruz.Gelişmişlik modernlik her türlü hayasızlığı yapmak değil kültürlü olmak okumak fikir sahibi olup zikir sahibi olmak üretmek çalışmak bednle değil hayata geçirilen projelerle konuşulmak.

073
İsa can:

Ortacagda yasamaya devam edin millet uzaya gitti.

411
Zübeyir Kıvrak:

TOHUMLAMADA DENEME ÜRETİMİ BAŞARILI GEÇMİŞ ...

Yanıtla1292
Nursen Koca:

cocuk ölümlerinin dahi normallestirildigi bir ulkede, evlenmeden hamile kalmaninda normal oldugunu var saymak cok olmasa gerek...birazcik utanma duygusu ya cok bisi degil ...

Yanıtla561
Abuzer Sever:

Gerçekten İlk kez mi konuştu? Bu yaşına kadar hiç konuşmamış demek ki...vah, vah, geç öğrenmiş konuşmayı. Üzüldüm şimdi...

Yanıtla338
Ünsal Erol:

Off habere bak

Yanıtla136
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title