Haberler

Annesinin "madde bağımlısı" dediği Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

Kızının yasaklı madde kullandığını açıklayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, "Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı. Beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor" dedi. Akyürek'in bu açıklamasından sonra kızının keleperli paylaşımı dikkat çekti.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda kızı Melek Bal'ın yasaklı madde kullandığını açıkladı.

"KORKUNÇ BOYUTLARA VARDI BU İŞ"

Şarkıcı paylaştığı videoda "Psikolojik rahatsızlığından dolayı hiçbir konuda kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara vardı iş. Kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık" dedi.

"BABASINA İKİ KEZ BIÇAKLA SALDIRDI"

Açıklamasının devamında "Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor" diyen Akyürek, "Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı. Beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor" ifadelerine yer verdi. Akyürek'in paylaşımından sonra kızı Melek Bal'ın "Başladı bizim mesai" notuyla kelepçeli fotoğraf paylaşması dikkat çekti.

İşte Melek Bal'ın o paylaşımı;

Annesinin 'madde bağımlısı' dediği Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Umut Akyürek Umut Akyürek Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

GÖKHAN UZUNALİ :

Yargılamayın, yadırgamayın ve suçlamayın lütfen. Allah kimsenin başına vermesin. Allah kurtarsın inşallah.

Yanıtla7629
Murat Kara:

valla kinamasinlar o yavru neler cekiyor Rabbım kurtarsın tez zamanda

061
Buğra Er:

Kötü aile kurbanı

Yanıtla15560
Ali Teke:

Cami çocuğu sen ailesini tanıyormusun

228
Murat Kara:

aile para verir şefkat vermez yavrulara bu kötülükte bulurlar

116
Netherill:

çocuklarınızın özgürlük adı altında bu şekilde giyimlerine, deliklerine, demirlerine karışmazsanız sonu buraya kadar gider allah yardımcınız olsun. çocuğun bir suçu yok herşey ailede bitiyor. rabbim tüm çocuklarımızı bu durumlardan korusun inşallah.

Yanıtla47156
No Name:

Giyimle özgürlükle ne alakası var . Erkeklerde madde bağimliliği kat be kat daha fazla .

2223
A. Erol:

polis çocuğa ne yapsın? bunlara uyuşturucu satanları bulup polise onların bilgilerini verin. bunları da bir ADA ortamında rehabilitasyon merkezine koymak lazım. ama tabi burası türkiye. o adaya bile uyuşturucu sokar bizim millet... çünkü devlet ceza vermiyor... gerçek suçlular ceza almıyor! ceza sadece hapis değildir. torbacıların baronların bu ülkede NEFES almaları önlenmeli! daha nasıl anlatayım?

Yanıtla0120
fer bir:

Satıcıya idam gelmediği sürece (bağımlı bile olsa) düzelmez

030
Caner Alp:

Yazık be çokda güzelmiş.

Yanıtla697
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title