Haberler

Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri Devrim Özkan yerine Ahsen Eroğlu oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Show TV ekranlarında yayınlanacak Deha isimli dizide başrol oynayacak olan Aras Bulut İynemli'nin partneri değişti. İynemli'nin partneri için Devrim Özkan'la görüşülürken son anda Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı.

Ay Yapım'ın Show TV için çekilecek olan Deha dizisinin pazar günü sete çıkması planlanıyor. Dizinin başrolleri için Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan ile anlaşıldı ancak son anda büyük değişiklik oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Umut Aral'ın yönettiği dizide bir matematik dehası olan Devran'a hayat verecek Aras Bulut İynemli'nin partneri Esme rolüne Devrim Özkan'ın oynaması kararlaştırılmıştı. Ancak son anda rolün yeni sahibi Ahsen Eroğlu oldu. Dizi başlamadan kadrodan ayrılan Devrim Özkan, ilerleyen bölümlerde konuk oyuncu olarak dahil olabilir. Merakla beklenen dizinin ilk okuma provası ise dün yapıldı.

Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri Devrim Özkan yerine Ahsen Eroğlu oldu

Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri Devrim Özkan yerine Ahsen Eroğlu oldu

Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri Devrim Özkan yerine Ahsen Eroğlu oldu

Haberler.com / Fatih Kayalı - Magazin

Aras Bulut İynemli Devrim Özkan Ahsen Eroğlu Televizyon Show Tv Magazin Dizi Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

1gerceklerinsesi:

Bunlar kim abi ya. Bugün pazar var pazar alışverişi yapacak para yok cepte. Kenkart bakiyem dışında 5 tl para var cebimde. Pazara gitsem ona da anca 5 tane boş poşet verirler hadi yallah derler. Ekonomiden haber verin abii

Yanıtla1335
Cemal Karatay:

İlgini çekmiyorsa neden okuyup burada saçma sapan alakasız yorum yazıyorsun. Böyle boş duracağına git çöp topla belki durumun düzelir.

7325
Mehmet Baysari:

bi devrim Özkan'a bak bi diğerine.. ulan hiç mi aklınız yok. güzel olana verirsin parayı çıkar oynar. diğeri filmin reytingini düşürür.

Yanıtla379
Gjerj Kastoroiti:

gereksiz vizyonuz sektör olmayan kişileri zengin edecek gene konular aynı herkes birbirine aşık olur aldatır

Yanıtla220
Orkun Yıldırım:

Geçen haberlerde görmüştüm 2023 - 2024 arasında ismini bile duymadığımız bir sürü dizi 3-5 bölümde final yapmış, saçma sapan konular ve saçma sapan oyuncular olunca kimse de izlemiyor böyle dizileri, bakalım bu dizi kaç bölümde final yapacak 5 - 8 - 10 , Sizce ?

Yanıtla110
Nihat Öztürk:

gerçek olamaz bu ney böyle deha final ilk sezon

Yanıtla11
Himmet Yıldız:

Ya bu seçim sonrası türkiyeyi terk edeceğim diyen garı değilmi? :) yazık yazık dizi şimdiden final:(((

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title