Haberler

Aras Bulut İynemli'nin partneri Nisa Sofiya Aksongur, Mucize Doktor dizisine konuk oldu

Güncelleme:
Abone Ol

FOX'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, Aras Bulut İynemli ile birlikte 7. Koğuştaki Mucize isimli filmde çok başarılı rol yapan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur'un konuk olduğu görülüyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen'in paylaştığı yapımın gelecek hafta yayınlanacak olan 17'inci bölümüne, daha önceAğlama Anne, Kuzgun ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda rol alan küçük oyuncu Nisa Sofiya Aksongur konuk olacak.

Aras Bulut İynemli'nin partneri Nisa Sofiya Aksongur, Mucize Doktor dizisine konuk oldu

'FİLİZ' KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Aras Bulut İynemli ile birlikte 7'inci Koğuştaki Mucize isimli filmde çok başarılı rol yapan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, Mucize Doktor dizisine konuk oldu. Dizinin 17'inci bölümünde Ali Vefa ve Ferman, minik konuklarının sorununa çare bulmak için çaba harcayacak. Ali, minik Filiz'in kalbindeki sorunu çözecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Murat Aygen Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

ALİ VEFA:

mafya filimleri çocuklara çokmu örnek oluyor, en azından cocuklar doktor olmayı örnek alıp okuma arzusu başlıyor, ama sen ne anlarsın DANTE KAFA kafan o kadar basıyor işte

Yanıtla09
dante:

çok absürt bir dizi , bu çocukda tam bir embesili oynuyor , mucize olan bence hiçbir tarafı yok.

Yanıtla24
AS:

siz gidin milletin birbiriyle seviştiği aldattığı yada vurmalı kırmalı dizilerinizi izleyin zaten onları izlemekten bu hale geldiniz

022
JÜL SEZAR:

mucıze olan zaten bu dızının tutması

113
Mehmet:

seni alkışlayalım adı üstünde dizi gerçeklerle alakası yok ama senin bi diziyi böyle eleştirmen yanlış derim ahlak bozucu diziler senin için daha iyi olacakmış mesela herkesin rahatlıkla öldürüldüğü hayatın basitmiş gibi gösterilen eşkiya dü. . . . ve buna benzer diziler yada aile hayatlarının ayaklar altına alınmış ezel yada açık dekolte defilesi gibi yayın yapan aile kavramının olmadığını düşündüğüm yasak elma, aşkı memnu. . . gibi diziler seni açar. . .

011
dante değil adın:

gerizekalı gerizekalı konuşma, embesil sensin salak

44
ADANA''lı:

Hadi lan orda troşşş.

03
AVNİ:

AVNİ SEVDİ HABERİ

Yanıtla02
AVNİ:

AVNİ BENİM BENNN

Yanıtla01
OTOBÜSTEN TRENE YORUM:

Bonus talebim iletildimi ben şimdi eve geçiyorum

Yanıtla00
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title