Haberler

Arda Turan'dan Gazetecilere Çirkin Çıkış: Karımla Konuşuyorsun Kafanı, Gözünü Kırarım

Güncelleme:
Abone Ol

Sorularını cevaplamayan Aslıhan Doğan'a muhabirler "Arda Bey mi izin vermiyor?" deyince Arda Turan, "Senin kafanı gözünü kırarım. Karımla konuşuyorsun." diyerek çirkin bir çıkış yaptı.

Yaklaşık iki hafta önce dünyaevine giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan, önceki gün Nişantaşı'nda yemekteydi. Restoran çıkışında yöneltilen bir soru ünlü futbolcuyu sinirlendirdi, ortam gerildi.

ASLIHAN KONUŞMADI

Bir muhabirin "Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?" sorusu üzerine Doğan, elini ağzına götürüp fermuar işareti yaparak konuşmayacağını ima etti.

"KARIMLA KONUŞUYORSUN"

Muhabirin bu kez "Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?" diye sorması ise ortamı gerdi. Ünlü futbolcu, soruyu duyunca öfkeyle dönerek muhabire "Edepli ol, ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun" diye bağırdı. Çift ardından yoldan çevirdikleri bir taksiye binerek oradan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Nişantaşı Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (77)

yahya:

yazık valla bu ardaya bi zamanlar insanlar seviyor deger veriyordu bi insan bu kadar mı kendinden nefret ettirir. halada ettiriyor

Yanıtla23
summer:

ADAM HAKLI HANIMI SONUÇTA,

Yanıtla31
Adınızı Yazın:

Şimdi tamam Ardaya herkes kızıyor ama; suç ev sahibinde mi sadece ? Hırsızın hiç mi suçu yok?. .

Yanıtla10
bey:

hahaha sanki dövüsmeyi biliyor :D Bak oglum, gittttt!

Yanıtla01
Musti:

gazetecı hak etmıs kadının kocası var ıken yanında N dıe dırek eşine soru soruyorsun helal ardaya

Yanıtla01
Az bile demiş:

haddini bilmeyen mallara, haddini bildirdiği için aferin ardaya

Yanıtla01
eses:

kadına öyle soru sorulmaz aptal herıf arda haklı kızmakta ardayı sevmesemde mıllı takıma haınlık yapsada gıcık görsemde

Yanıtla00
gazeteci:

gazeteci, bizim örfümüz de, bir kadını kocasının yanında gereksiz sorularlar sıkıştırabilir mi? gerçi örf mü kaldı? heryerde hırsızlık!? yalan!? adam kayırma!? yolsuzluk!? rüşvet!?

Yanıtla00
son savasci:

futbolcu müsvettesi önce adam ol

Yanıtla00
dan dana:

iyi demis sizin gibi yazarlari allah balasini versin cunku sizler yazar deyilinsanlarin hayatiyla oynayan yobazlarsiniz pislikler azalmiyorsunuz aksine cogaliyorsunuz

Yanıtla00
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title