Haberler

Arka Sokaklar dizisinin 14'üncü sezon fragmanı yayınlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 14'üncü yeni sezonu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan Arka Sokaklar dizisinin 14'üncü yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve en uzun soluklu projelerin başında gelen Arka Sokaklar'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

Erler Film'in yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinin 14'üncü yeni sezon fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni dizinin eylül ayında başlaması planlanıyor.

Arka Sokaklar dizisinin 14'üncü sezon fragmanı yayınlandı

AYRILIK HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

Sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklarda13 sezondur dizide yer alan Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı. Göksel'in ayrılık haberinin ardından 9 sezondur Rıza Baba'nın kızını oynayan İpek Yaylacıoğlu da diziye veda etti.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'n 13. sezon finalinde ekip uyuşturucu baronu Nejat'ın bulunduğu adrese gider. Polisleri fark eden Nejat ve adamları arasında çatışma çıktı. Nejat bu karmaşada kaçmayı başardı. Volkan onu görür ve peşine takıldı. Kovalamaca sırasında Nejat'ı kaybetti. Nejat, saklandığı yerden kalktı ve sırtı dönük olan Volkan'ı vurdu. Sevdiği adamı kanlar içinde bulan Hande yıkıldı. Volkan hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Ancak Volkan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

ASİLTÜRK__:

Bu diziyi kim izliyor ki böyle bilmem kaçıncı sezon fragmanı çekiliyor anlayamıyorum. Yapılan senaryo biraz gerçekçi olsa bari, kimsenin gönlü kalmasın diye bir arabada bulunan 10 kişinin hepsi komiser, bu kadar polis memuru, bekçi nerede anlayamadım. Bir de bu kadro her olaya müdahalede bulunuyor, cinayetçi, asayişçi, özel harekatçı, olay yeri incelemeci ne ararsan var bunlarda. Millet de oturup bunları izliyor, hayyyret edersin.

Yanıtla38
Adınızı Yazın:

Şu adamlar artık normal polisten daha tecrübeli hale geldiler. Bari önlerini açın birer polis kimliği çıkarın da senaryo yerine gerçek muhabbetlere dalsınlar. Ben inanıyorum ki çoğu polis memurundan daha fazla koşturuyorlar sokaklarda :D

Yanıtla07
12345:

SIKILMADINIZ MI ARTIK. HER 10 BÖLÜMDE 1 MESUT''UN ESKİ DÜŞMANLARI İLE UĞRAŞMAKTAN.

Yanıtla24
Sibel:

Super dizi

Yanıtla03
Sibel:

Cok guzel bir dizi basarilarin devamini diliyorum ARKA SOKAKLAR.Ama Metin ve ipek gitmeseymis daha iyimis.

Yanıtla03
KURTLAR VADİSİ OLSA YIKILIRDINIZ DEĞİLMİ:

ula sizin kıytırık kurtlar vadiniz bile özel efektler yapamadı, bu dizinin nesi var normal sıradan bir dizi, izleyeni varki adamlar diziye devam ediyor saçma sapan yorum yapan ANGUTLAR VE ARMUT KAFALILAR

Yanıtla12
HARUN:

Graffitinin ne olduğunu bilmesek graffiti diye yutturacaklar onu bilene çok saçma yapmışlar

Yanıtla11
Okty:

Saçma sapan işler böyle uzayıp gidiyor. Ucuz olsun, süre dolsun mantığıyla yayın yapan kanalları ve bu tarz boş işlerini izlemedim, izlemem...

Yanıtla11
EDNÇ:

izleme o zaman yapa biliyorsan sen bi dizi çıkart saçma sapan onu kendin izlersin yapılan emeğe saygın yok geçmiş konuşuyorsun

01
Sibel:

Cok guzel 1 dizi

Yanıtla02
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title