Haberler

Arka Sokaklarda Hüsnü Çoban Şehit mi Oluyor?

Güncelleme:
Abone Ol

Fenomen dizi Arka Sokaklar'da, çatışmada vurulan Hüsnü Çoban'ın akıbeti yine yanıt bulmadı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise kafaları karıştırdı.

11 yıldır yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklar'da, "Hüsnü Çoban yaşıyor mu, ölüyor mu?" sorusu, 29 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümde de yanıt bulmadı.

Dizinin takipçileri, bir haftadır merak ettikleri bu cevap için 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400'üncü bölümü beklemeye başladı.

"HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR"

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği dizinin son bölümünde; sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden Hüsnü Çoban'a, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı yapan doktor, "Hüsnü'nün hayati tehlikesi devam ediyor" dedi.

"SEYİRCİ UYANMASINI İSTİYORSA GÖZLERİNİ AÇACAK"

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, "Hüsnü Çoban'ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI KAFALARI KARIŞTIRDI

Yayınlanan 400. bölüm fragmanında ise, Türk bayrağına sarılı tabut görüntüsü, "Hüsnü Çoban şehit mi oluyor" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevket Çoruh Özgür Ozan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Kahraman:

AHA BURAYA BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. HÜSNÜ ÇOBANI, FİLMDE ÖLDÜRÜRSENİZ, BU FİLMİ ARTIK KİMSE İZLEMEZ.

Yanıtla211
HEMŞİRELER:

ÜLKEDE GERÇEKLE İLİŞKİLİ SADECE BU DİZİ VAR İZLEYEBİLDİĞİMİZ LÜTFEN ONUDA YAYINDAN İÇİNDEKİ KİŞİLERİ ÖLDÜREREK YOK ETMEYE HEM ZEMİN HAZIRLAMAYIN BİZ HÜSNÜYÜ ÇOK SEVİYORUZ

Yanıtla82
Adınızı Yazın:

dizi kahramanınızı ŞEHİT yapacagınıza 487 ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK TÜRKİYE . . . . SEN RAHAT YAŞA DİYE CAN VEREN YİĞİTLERİNE SAHİP ÇIK ÇANAKKALEDEKİ ATALAR SİZ BÖYLE YAPIN DİYE Mİ CANLARINI VERDİ ??? YÜZÜNÜZE GÖZÜNÜZE DURSUN SİZLER YÜZÜNE BU CENNET VATAN YAŞANMAZ HALİNE GELDİ YÜZÜNÜZE TÜKÜRSEM YAĞMUR YAĞDI DİYECEKSİNİZ AMA OLAN VE OLACAK HER ŞEY SİZE MÜSTEHAKTIR . . . .

Yanıtla17
deli yaşar:

ya bu diziye çoban için ailesi ve ailesinin komik durumu ve mesutun çobanla dalga geçip gülüşü için izliyorum çinayetleri zaten çözüyorum ama çoban ve ailesinin başına gelen komiklikler diziyi izlettiriyor bide mesutun sinirli hali ve dalgası . çoban ölmez o görüntüler rüya bence

Yanıtla16
Adınızı YazınADSIZ:

NE DİZİ BİTSİN NEDE ÇOBAN GİTSİN

Yanıtla33
vatandaş:

Şehit şehi diyorlar bu şehitlerin olmasına sebep olanlar ve onlara yetki verenler düşünsün . mesela çözüm süreci ne oldu herkes gördü. sonrasında neler oluyor . çözüm çözüm diyenler gördüler çözümü çözüme karşı çıkanları bunlar bir şey bilmiyor dahası da var ama neyse

Yanıtla04
hanife bas tas Mobil-ANDROID:

ölmesin çocukları var eşi yanlız kalmasin

Yanıtla31
Ayşe EKŞİ:

bence bizi şehit haberlerine alıştıran zihnete karşı çok güzel bi dizi şehitt ailelerin neler yaşadığını bir nebze olsun yaşatıyor. en azından türk genci bu acılarının farkına varmalı. gerçekte sürekli şehitleri veriyoruz hüsnü en azından ölmesin bir avuntudur en azından dizi hakkında kötü yorum yapan arkadaşlar aşkla aldatmalarla dolu dizilerle aklımızı dolduruyoruz ve bu dizi zorunuza gidiyorsa bi durup düşünün bence

Yanıtla13
Hüsnü çoban:

Adamımsın be . Nedir bu Arka Sokaklar a hakaret ya. Şerefsizliklerini bize göstermelerine gerek yok.

00
melihMobil-ANDROID:

sanki gerçek miş gibi milleti kandırıyorlar hepsi filim başka birşey değil

Yanıtla21
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title