Haberler

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın "feci sıkıcı" eleştirisine yanıt: Gülüp geçtik

Güncelleme:
Abone Ol

Oğlu ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Arzum Onan, gazeteci Ahmet Hakan'ın eşi ve kendisine yönelttiği eleştirisine yanıt verdi. Onan, "Gülüp geçtik. Çok fazla konuşulacak bir durum değil" dedi.

Eski manken ve oyuncu Arzum Onan, alışveriş yapmak için oğlu Can ile geldiği Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Onan, geçtiğimiz günlerde gazeteci Ahmet Hakan'ın, "Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti feci sıkıcı" eleştirisi hakkında konuştu.

"GÜLÜP GEÇTİK"

Soğuktan üşüdüğü ve oğlunun koluna girdiği görülen güzel oyuncu, Hakan'ın sözlerine, "Gülüp geçtik. Çok fazla konuşulacak bir durum değil." şeklinde yanıt verdi.

EVLİLİĞİNİN SIRRINI PAYLAŞTI

Eşi ile evliliklerinin sırrını da paylaşan Arzum Onan, şunları söyledi: "Sorunları biriktirmemek, alttan almayı bilmek, sevgi ve saygının yanında, ilişkinin kimyası, karakter uyumu, beklentiler gibi aslında herkesin bildiği kağıt üzerinde doğrular var elbette. Biz tüm bunların ortalamasını almayı başardık sanırım."

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın 'feci sıkıcı' eleştirisine yanıt

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın 'feci sıkıcı' eleştirisine yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

Zukzuk:

Ahmet Bakan hakli. Cok sıkıcılar kendisi ile karsilastirildiginda. Bukalemun gibi biridir Ahmet. Renk degil ama her 10 yilda bir taraf ve ideloji degistirir kendisi. Ruzgar nerede Ahmet o yonde savrulur.

Yanıtla798
Muzaffer:

Bu ahmet hakan yediği dayaktan sonra çok değişti doktorlarda herhalde kendi haline bırakın dedi..

Yanıtla596
YOK ARTIK:

Sen git de; her gün birbirinin kirli çamaşırlarını ortaya döken, ilişkileri laçkalaşmış, 40 kere ayrılıp barışmış çiftlere sataş. 30 senedir birbirinden vazgeçmeyen insanların huzurunu bozma. Komik oluyorsun farkında değilsin Ahmet Hakan.

Yanıtla295
Dr şipit:

En güzel cevabı vermiş, Gülüp geçtik yani, Seni. Adam yerine koymadık cevap vermeye değmez demiş,

Yanıtla391
FİLOSOF:

Ahmet Hakan kim? Sakalı her iktidarda yön değiştiren bir garip Adem.

Yanıtla1277
doğrucu:

tebrikler çok güzel bir tespit acaba ahmet hakan bunları okuyup kendini öğrenirmi

130
BİRİ:

Sıkıcılıklarını bilemem belki de öyledirler ama topluma kötü örnek oluşturacak en ufak bir haberlerini okumadım ya da duymadım. Arzum Hanım Türkiye güzeli olmasına rağmen hiçbir zaman vücudu ya da ilişkileriyle haber olmadı. Mehmet Aslantuğ ne kadar akıllı ve prensip sahibi bir erkekmiş ki böyle bir eşi elinden kaçırmamış kıymetini bilmiş. Her ikisini tebrik ederim.

Yanıtla574
qorjux:

Ahmet hakan ın eline hangi bayrağı versen onu sallar. Her zaman şampiyon takımı tutan fikirsiz .

Yanıtla375
coni:

en cok uyuz oldugum sey Ahmet hakan gibiler padisahtan cok padisahcilar tam sistem insanlari ruzgar nerden eserse tam olarak ordan hareket ederler. karakter sifir.

Yanıtla373
doğrucu:

dönek insanları konuşmaya bile değmez

344
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title