Haberler

"Aşka Kapalı Değilim" Diyen Merve Boluğur, Faruk Sabancı ile Yakınlaştı

Abone Ol

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra kabuğuna çekilen güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam gittiği partide Sabancı Ailesi'nin üyelerinden Faruk Sabancı ile yakınlaştı.

Murat Dalkılıç'tan 2017 Eylül'de boşanan Merve Boluğur, önceki gün kozmetik markasının tanıtımında "Aşka kapalı değilim" dedi. Güzel oyuncu, bu çıkışından saatler sonra gittiği bir partide ise DJ Faruk Sabancı ile sürekli göz gözeydi.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre güzel oyuncu Merve Boluğur'un önceki günü bir hayli yoğun geçti... Boluğur, öğle saatlerinde kendi adını taşıyan kozmetik ürünlerinin tanıtımını Zorlu Center'daki Beymen Morini'de yaptı. "Artık kendi kanatlarım ve markam ile uçmaya karar verdim" diyerek heyecanını dile getirdi.

'Aşka Kapalı Değilim' Diyen Merve Boluğur, Faruk Sabancı ile Yakınlaştı

"AŞKA KAPALI DEĞİLİM"

30 yaşındaki oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara da "Evliliğim bitti diye araya zaman koymam. Hayatıma biri girerse elinden tutar çıkarım karşınıza. Şu an için hayatımda kimse yok ama aşka kapalı değilim" yanıtını verdi.

'Aşka Kapalı Değilim' Diyen Merve Boluğur, Faruk Sabancı ile Yakınlaştı

SABANCI İLE YAKINLAŞTILAR

Murat Dalkılıç'la 2 yıllık evliliği geçtiğimiz Eylül'de sona eren Merve Boluğur, bu açıklamasından saatler sonra ise Nişantaşı Raphael'de düzenlenen bir partiye katıldı. Aynı mekanda Sabancı Ailesi'nin üyelerinden Faruk Sabancı da vardı. Son dönemde birçok defa aynı mekanlarda karşılaşan güzel oyuncu ile DJ'lik yapan 25 yaşındaki Sabancı'nın parti boyunca sürekli bakışmaları da "Havada aşk kokusu var" dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

....:

bu sabancı ailesinde kaç tane bekar erkek var anlamadım gitti . . her gün bir tanesi gündemde . .

Yanıtla019
Laleler Laleler Laleler:

Ne yapalım?

Yanıtla07
fxvbngh:

habere tıklama o zaman

20
Aşka kapatmaz gönlünü:

Sabancıysa verir ömrünü

Yanıtla05
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Müsait bir yerde kusucak var,sizdeki bu genişlik leğende bile yok...

Yanıtla14
Gül:

Bunlarin evliligi bir bela ayriligi ayri bir bela. . . . . . . . . . . . . .

Yanıtla05
ENİS:

''PAHALI ZEVKLER, ÇABUK TÜKENİR''!BENCE MERVE ÖNCE ''SABANCI DENEYİMLİ'' ÖZGE ULUSOY''A DANIŞSA İYİ OLUR. RAYİÇTEN EN İYİ ANLAYAN O.

Yanıtla13
Truth:

Sabancılara koçlara kalpler vs açık.

Yanıtla04
sinem:

merve cok güzel ve basarili bir sanatci. Dizilerindeki performansina hayran oldum. insallah gönlünün prensini bulur. Gerci kadin kiymeti bilen prensi bulmak zor ama yinede sansi bahti acik olsun. .

Yanıtla12
Aşka kapalı değil:

Henüz bir sabancı değil

Yanıtla11
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title