Haberler

Aşkları Giysilerinde Saklı

Abone Ol

Ünlü çiftler, aşkları kadar stilleriyle de merak konusu.

SELENA GOMEZ & JUSTIN BIEBER

Justin Bieber ile Selena Gomez, giysi konusunda uyumlu çiftlerin en güzel örneği. Yaşları birbirine çok yakın olan çift, davetlerde şıklıktan ödün vermezken; günlük yaşantılarında spor bir tarzı tercih ediyor. İki genç yıldız, tişörtlerinin renklerine kadar uyumlu olmayı seviyor.

DÜŞES CATHERINE & PRENS WILLIAM

Peri masallarını aratmayan güzel bir aşk hikayesinin ardından İngiltere Prensi William ile evlenen Kate Middleton sade ve şık tarzıyla eşini de etkiledi. Günlük yaşamında canlı renkleri tercih eden Cambridge Düşesi, eşi Prens William'ın da daha renkli giyinmesini sağladı.

KRISTEN STEWART & ROBERT PATTINSON

Alacakaranlık' serisiyle üne kavuşan Robert Pattinson ve Kristen Stewart ikilisi, ayrı ayrı olduklarında moda konusunda başarısız bulunsa da, bir araya geldiklerinde aralarındaki uyum dikkat çekici. İki yıldız da günlük hayatlarında ve galalarda giyim tarzlarıyla birbirlerini tamamlıyor.

DIANE KRUGER & JOSHUA JACKSON

Aşk hayatlarındaki uyumu, giysilerine de yansıtan Joshua Jackson ve Diane Kruger, her karede ayrı bir bütünlük sergiliyor. Jackson tarzlarının benzerliği için, "Birlikteliğimizdeki mutluluk kıyafet seçimlerimize de yansıyor. O yüzden her zaman uyumlu giyiniyoruz" diyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title