Haberler

Aslışah ve Hakan'a Eski Sevgili Sürprizi!

Güncelleme:
Abone Ol

Tarkan konserine yeni aşkı Hakan Sabancı ile giden Aslışah Alkoçlar'ın 5 koltuk yanına eski sevgilisi Esat Yontuç oturdu. Çiftin tedirgin halleri yüzlerine yansıdı.

Taze aşıklar Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı, gittikleri Tarkan konserinde kötü sürpriziyle karşılaştı. Aslışah Alkoçlar, Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan'la Harbiye Açıkhava'ya gelen yapımcı Esat Yontuç'u görünce ne yapacağını şaşırdı.

TEDİRGİN OLDULAR

Eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar yeni aşkı Hakan Sabancı ile 5 koltuk yanında oturuyordu. Her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da iki eski sevgilinin tedirgin halleri yüzlerine yansıdı.

MESAFEYİ DAHA DA AÇTI

Yontuç arkadaşı Gökhan Şükür'le yer değiştirerek eski aşkıyla arasına bir koltuk mesafesi daha koydu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Harbiye Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

TORNACI MULAYIM:

BACAK BACAK DEGIL MUBAREK VERNIKLI PARKE SANKI,

Yanıtla123
):

Koptum şu benzetmene sabah sabah guzeldi:)))

13
Sevda:

Bu dünyada yaşayın bakalım hayatınızı.

Yanıtla317
Halil:

HAKAN SABANCI, 2NCİ EL MAL MI ALIYORSUN!

Yanıtla69
neden:

Kadinlar 2. Sevgiliye gidince 2. El mal mı oluyorda erkekler 10 sevgili degistirince sesiniz cikmiyor? Bu memleket sizin gibiler yuzunden bu halde

46
..:

Etek giymeseydinde olurmus aslisah

Yanıtla014
......Mobil-ANDROID:

Doğuda mehmetcik terörle mücadele etsin..Bu herifler karılarla fink etsin.Begenmezse başka karı çokk..Hayat onlara güzel..En azından doğudaki mehmetciğe maddi olarak asgari üçretin üstünde aylık maaş bağlayın..En azından maddi destek olun..Parayı alın bu zengin zübbelerden..Mehmetciğe verin..

Yanıtla112
kimse:

Kafası minicik bacakları kocaman.kusasım geldi...

Yanıtla210
Reality:

iste karpuz kadar beynin olacagini, bir karpuzun birde findik kadar birseylerin olsun diye malesef buna deniyor dostum! Bir cok is yerinde cok az kaliyifiye ama cok guzel hatunlari, cok kaliyifiye adamlari yonetirken gormende bundandir Turkiye de. Dikkat Turkiye diyorum, ne irak da ne sudi arabistanda boyle. Nede USA ve ya UK de. Belki birlesik arap emiliklerinde de boyle dir oda para nin dozu kactigindan, ama Turkiye de ki full cahillik ve malesef abazalikdan!

03
halil:

HAKAN KARAKÖYDE BUNLARDAN ÇOK VAR,

Yanıtla39
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title