Haberler

Ateşli Sahneleri Başına Dert Olan Dilan Çiçek Deniz, Yeni Aşka Yelken Açtı

Güncelleme:
Abone Ol

Çukur dizisinde ateşli sahnelerde rol aldığı için sevgilisi tarafından terk edilen Dilan Çiçek Deniz kısa sürede yeni aşka yelken açtı. Dilan, oyuncu Furkan Andıç'la yakalandı.

Show TV'deki 'Çukur'un 'Sena'sı, 2014 Miss Turkey İkinci Güzeli Dilan Çiçek Deniz, 1 ay önce 2 yıllık aşkı Okan Can Yantır'dan ayrılmıştı. Neden olarak dizide Aras Bulut İynemli ile oynadığı ateşli sahneleri gösterilmişti.

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

Dilan Çiçek Deniz'in iki hafta önce de meslektaşı Birand Tunca ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Dilan Çiçek Deniz önceki akşam Emirgan'daki kulüp Gizli Kalsın'da arkadaşları ile eğleniyordu. Geç saatlerde Kanal D'deki 'Meryem'in 'Savaş'ı Furkan Andıç geldi. İkili önce sohbet, sonra sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti. Ayrılırlarken yine görüşmek için sözleştiler ve birbirlerine telefon numaralarını verdiler.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Okan Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Peeehhh:

Şu kızda ünlü olduya ne diiim daa ben

Yanıtla116
zafer:

elden ele elden ele. . . . ailesi gurur duyuyor dur. gelsin paralar. . .

Yanıtla114
dan dan dan:

dilan dilan bulur içinde gezdirecek bi yılan rahat olun ))))

Yanıtla015
Peeehhh:

Ne yeni aski yaa okan yantir anladı ne olduğunu bıraktı gitti furkan andc mi buna bakcak oda kullanıp atacak KADIN zaten ıslak mendil gibi elden ele elden ele silen atacak silen atacak müstehak buna buse güzel olsa yaa araba motoru mal deynegi iyy belaa kara belaa

Yanıtla76
Adınızı Yazın:

kimin eli kimin cebinde belli degil, masallah yani bu sosyetede moda olmus birbirlerinin sevgilisi karisi ile iliskiye girmek, partner degistirmek.

Yanıtla013
Peeehhh:

Annesi babası televizyonda görünce hiç utanmiyomu acaba tabi paralar tatlı grliodur şimdi bu habere bile göz yumarlar

Yanıtla012
DAYİİ:

bu diziler ayle duzeni bozdular ar edep namus hasyet kişilik diye bir kavram brakmadılar evlenme programları dahil kızların giyimine terbiyesine kadar etkilediler soylenecek çok şeyler var ama işte

Yanıtla012
sinan:

Türkçe katili. . .

33
hıhıtamam:

aman 1 gün boş durmayın sakın haaa

Yanıtla28
zaza:

elden ele belden bele bunu bilmeyen kertenkele

Yanıtla010
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title