Haberler

Ayşe Özyılmazel: Adam Gibi Adam Bulursam Çocuk Yaparım

Güncelleme:
Abone Ol

Ayşe Özyılmazel, aşk hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulunurken, "Adam gibi adam bulur da evlenirsem çocuk sahibi olmak isterim." dedi.

Ünlü yazar ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte sıkı bir spora başlayarak kilolarından kurtulan Ayşe Özyılmazel, formunu spor hocasına ve diyetisyenine borçlu olduğunu söyledi. Özyılmazel, hemcinslerine de tavsiyeler vermeyi ihmal etmedi; "Kilo almak istemiyorlarsa tatlıdan ve hamur işinden uzak durun"

"ERKEK ÇOK ADAM YOK"

Sözcü'de yer alan habere göre; 2011 yılında reklamcı Ali Taran'la yaşadığı evliliği 1 yıl süren ve akabinde Berk Suyabatmaz'la kısa süreli bir aşk yaşadıktan sonra adeta kabuğuna çekilen Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin 'yeni bir aşk var mı?' sorusuna samimi cevaplar verdi. Aşktan yana ağzının yandığını söyleyen Özyılmazel; "Yaşadığım evlilik ve onun ardından yaşadığım birliktelik bana çok şey öğretti, o yüzden artık kolay kolay sevemiyorum. Birçok erkek var ama hiç birine bir şey hissedemiyorum. Bizimle olmak isteyen bir çok erkek, kameralara görünmekten korktuğu için de bizle birlikte olmak istemiyor, ama ben sizleri ve kameraları seviyorum. Bazı erkekler de sırf bizle görünmek için arkadaşlık kurup bizim sırtımızdan piyasa yapmak istiyor" dedi.

"ADAM GİBİ ADAM BULURSAM ÇOCUK YAPARIM"

Çocuk sahibi olmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Özyılmazel; "Çocukları çok seviyorum, adam gibi bir adam bulur da evlenirsem tabiki çocuk sahibi olmak isterim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ayşe Özyılmazel Ali Taran Sözcü Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

1453serkanyol@hotmail.com:

Adam gibi adam bulabilmen için önce anne olmayı hak edecek bir bayan olman gerek

Yanıtla540
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Sen sanki düzgünsünde düzgün birini arıyorsun hadi başka kapıya...

Yanıtla226
emre cevizemreceviz321@hotmail.com:

sen sanki dört dörtlüksün

Yanıtla025
DADAŞosman-25-34@hotmail.com:

ikiz doğurturum hem de seni dadaş anası yaparım

Yanıtla512
URFALILegend321@hotmail.com:

Sen kadın gibi kadınmısın ki, adam gibi adam arıyorsun ?

Yanıtla116
reklamlarcanan.0753@hotmail.com:

acaba ekmek kaç para.asgari ücret ne kadardır.bilirmisin ayşe hanım.senin durumun iyi olduğu halde evlenemiyorsan bizler yaşamıyoruz ozaman.sen hiç asgari ücretliyle veya memurla evlenebilirmisin.ayy çok banal der dudak bükersin evde bulaşık yıkayabilirmisin veya temizlik yaparmısın.çocukta yapmazsın vücudum bozulur diye.onun için boşuna reklam yapma.

Yanıtla114
ADANALIergun0124@hotmail.com:

adam gibi adamın seninle ne işi olur, güldürdün beni sabah sabah :))

Yanıtla112
dombraafrasyap_69@hotmail.com:

çocuk değilde iyi çakıcı arıyorsan her zaman hazır ve nazırım. çocuk olmaz çünkü senin gibi birinden çocuğum olmasını istemem.

Yanıtla58
bul benifikret_601121@hotmail.com:

ben hazırım

Yanıtla48
zoneralizmir3535@hotmail.com:

o benimmm isteee:)

Yanıtla25
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title