Haberler

Ayşe Tolga Yeni Görüntüsüyle Hayranlarını Şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

2014'ten beri beslenme sistemleri, detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitim alan ünlü oyuncunun kaslı görüntüsü sosyal medyadaki takipçilerini şaşırttı.

Oyunculuğun yanı sıra 2004'ten itibaren beslenme sistemleri, detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitim alan Ayşe Tolga, sosyal medya hesaplarından verdiği küçük tüyolarla, takipçilerinin hayat kalitelerini arttırmayı amaçlıyor.

FOTOĞRAFI TEPKİ ALDI

Bugün karın kaslarını gösteren bir fotoğraf paylaşan Tolga, "Ben zayıf olmak derdinde değilim; güçlü ve sağlam olmak istiyorum. Kendimi temiz ve sağlıklı yiyeceklerle besleyerek ideal kilomu koruyorum. Kilom, cinsiyetime, boyuma ve yaşımın normallerime uygun. Kas ve kemik yapım sağlam ve güçlü, uykumu düzenli ve yeterli alıyorum. Vücudumun ihtiyacı olan yeterli suyu içiyorum. Bu nedenle aynaya baktığımda kendimi çok iyi hissediyorum. İşte benim için sağlıklı olmak ve güzel olmak bu" notunu düştü.

Takipçilerinin çoğu oyuncunun bu kaslı görüntüsünü beğendiğini söylese de bazıları erkeksi buldu.

Kaynak: Magazin

Ayşe Tolga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

MUSTAFA ENES:

KADINLIKTAN ESER KALMAMIŞ YA ABLACIM.SONRA TONLA BOYA İLE ERKEKLERİ KANDIRACAĞIM DİYE UĞRAŞ DUR.GEÇ BUNLARI TEYZEEEE.....

Yanıtla211
bitlisli şeyhmus:

israil gazzeyi yakmış yıkmış ama bizim medya hala bu hanım gibi YAHUDİlerin haberlerini yapıyor. Bize ne kasından masından. Kutlarım iyi yapmış ama bu günlerde olmaz ki bu haber

Yanıtla36
uçmayın.e2008191@hotmail.com:

gazzeye git o zaman birader kılavye kucağında cocola içip cips yiyerek talkım verme .

00
uçmae2008191@hotmail.com:

hem ayrımcılıktan meshepçilikten bahset hemde sen ayrımcılık yapa yorum yaz oyahudilerin yerinde sen olsan dahasınıda yapardın eminim.

00
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmalabadi:

israil gazze düşünen adamın magazin sayfasında işi ne hadi bas git o zaman

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title