Haberler

Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirdi, Müge Anlı'nın yanıtı sert oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Gündüz programlarını eleştiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya cevap Müge Anlı'dan geldi. Başarılı televizyoncu konuyla ilgili açıklamasında "Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler" dedi.

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programındaki kıyma makinesi kullanılan cinayet konusuyla gündeme gelen gündüz kuşağı programları tartışılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından yaptığı açıklamada gündüz kuşağı programları için "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi." İfadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN YANIT GELDİ

Müge Anlı, Bakan Yerlikaya'ya isim vermeden yüklendi. Müge Anlı, "Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler. Çok söyleyecek lafım var, söylemekten çekinecek bir durumum da yok ama şahsi olarak bana bir şey söylendiği zaman cevap vermeyi prensi ediniyorum. Taş altında kalırım ama laf altında kalmam" diye konuştu.

EŞİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, İçişleri Bakanlığına bağlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapıyor. Dördüncü sınıf emniyet müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana'da doğdu. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı.

BAKAN YERLİKAYA NE DEMİŞTİ?

Gündüz kuşağı programlarından hoşlanmadığını ifade eden Bakan Yerlikaya, "Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV'lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Televizyon Müge Anlı Müge Anlı Magazin Güncel Televizyon Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (103)

Burak Bulut:

Bakan doğru söylüyor böyle programlar aile huzurunu daha çok bozacak bak buraya yazıyorum her şey gozuktugu gibi olmuyor işte çok heyecanlı ya

Yanıtla4481K
Hek Tor:

Televizyon dünyasında en pis 3 program: Beyaz'ın dedikodu, Atteve'nin savcı hakim polis ve Dkanal'ın Urallı Hakan programları... Tek kelimeyle: iğrenç

46399
Hek Tor:

...Ahhhh, unuttum yav birde 3,5 uncusu var: Mutfaktaki Gelinim: Kayınvalide BEYHAN...

14285
Halit Matli:

Bakan mu doğru söylüyor ? Ulan kadın olmasa yüzlerce cinayet.kayıp vs çözülemezdi.Biraz araştırma yaparsan cumhurbaşkanının bile ağzına alamadığı Ankara da ki pavyona kadın satanların işledikler cinayetleri bile bu kadın tv ye çıkardı ( sonunda o da korkutuldu ama en azından mevzuyu çıkarttı )

4240
Bekir:

Bir program sunucusu bir ülkenin iç işleri bakanına sert bir şekilde yanıt verebiliyor. Bakan bey bu gündüz kuşağı programlarının toplumun temel dinamiklerine dinamit yerleştirdiğini gördü sanırım.

423
Hakan:

bi akp li olarak 20 senedir akp diyorum. artik benimde burama geldi ekonomi korpna dedik halen yerle bir gidiyor.guzel akli basinda biri olsada artik ona oyumuzu versek allah yardimcimiz olsun.

Yanıtla172574
Doğru Söz:

Program kaldırılırsa ekmeğinden olacak kadın. Bakana bile böyle söylemlerde bulunabilme cesaretinin başka ne gerekçesi olabilir ki. Vatandaşın aslında genel olarak emniyet hizmetlerinden memnun olduğunu düşünüyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin..

Yanıtla168379
mi:

polislerin bile mugeye cikin dedigi bir programdan bahsediliyorsun. Kadin neden ekmeginden olsun onu havada kapacak cok kisi var. Hadi kapmasalar ne yazar 12 yildan fazladir ekranlarda programi var simdiye kadar torununun torununa kalacak kadar yatirim yapmistir siz dert etmeyin.

57202
Doğru Söz:

Yorumcu "mi", Buradaki konu Müge hanımın güzelliğimi yoksa bu tür programların toplumda oluşturduğu etkiler mi. Polisler çirkin mi demiş Müge hanıma, kendisinin bir emniyet mensubu ile evli olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım. Kendisi, kanalların kapacak kadar güzel program sunuyor ise başka konularda da program sunabilir, öyle değil mi.....

722
Can:

İğrenç insanların yaşadığı bir ülke olduğumuz Müge anlından öğreniyoruz . Bu ülkedenin toplasan yüzde 50 si iyidir onuda nereden biliyorum . Deprem zamanındaki yardımlardan . Ama o yüzde 50 de bize yeter üzülmeyin .

Yanıtla55300
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title