Haberler

    Survivor Batuhan'dan zehir zemberek sözler: Şampiyon olmayı hak etmiyorlar

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Geçtiğimiz gün Survivor'dan sürpriz bir şekilde elenen Batuhan Karacakaya, verdiği son röportajında zehir zemberek sözler sarf etti. Karacakaya, "Kırmızı takım gerçekten Survivor'u yaşayan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımdan hiçbir kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor" dedi.

    TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasından elenen Batuhan Karacakaya, bir uygulama üzerinden verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği röportajla adından sıkça söz ettirecek gibi görünen Batuhan'ın sözleri önümüzdeki haftalara damga vuracak gibi görünüyor.

    "MAVİ TAKIM ŞAMPİYON OLMAYI HAK ETMİYOR"

    Karacakaya, "Adada kalmayı senden daha az hak ettiğini düşündüğün biri var mı?" sorusuna karşılık , "Kırmızı takım gerçekten Survivor'u yaşayan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımla birleştikten sonra net bir şekilde anladım. Diyorlar ki, "Hatırlıyor musun? Bir hafta aç kaldık, Mavi takımdan hiçbir kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor. Bence kesinlikle Kırmızı takımdan birileri bu şampiyonluğu almalı" sözlerini dile getirdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Batuhan Karacakaya Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (10)

    buşra krt:

    Bir dokunulmazlık bile alamadın şimdi güçlü olan insanlara hak etmiyor diyemezsin. Mavi takıma saracağına bir oturup düşün elenmene sebep olan oylamada oyların neden kim için bölündü?

    Yanıtla159150
    Bahar gulmez65 Gulmez:

    Batuhan bence mavi takımdaki hiç kimse hak etmiyor diyemezsin çünkü poyrazın ve ayşenin senden daha çok hak ettiğini düşünüyorum orada senden daha az hak eden birileri varsa o da aleyna ve doradır

    Yanıtla138121
    ümit bursalı:

    Ağlama batuhan hala konuşuyorsun suçu kendinde ara

    Yanıtla8764
    Hasret Yaşar:

    Batuhan ağlamanı gerektirecek bir şey yok ağlamada zaten mavi takıma tabiki bı kaç sözün olabilir bı kere sen neden elendin sence çünkü şampiyon olmayı hakketmedin ! Ve burda haksızlık yok bence adil olan bu yarışmaydi .....

    Yanıtla8064
    TR-army BTS:

    Ben Batuhana sonuna kadar katılıyorum mavi takımdan 1 i bile hak ettmiyo hepsi karaktersizlik abidesi poyraz ve Ayşe de başta??

    1612
    Gamer Amca Tv:

    savas meydanında erkek gibi dovusemeyen , git evinde annenın dizinin dibinde agla ....kalite asla tesaduf degildir ...

    Yanıtla2635
    Serkan Aygun:

    Sinsi Batuhan iyiki elendi

    Yanıtla3427
    Hayri Erilmez:

    Niçin haksız bir survivor var burda hak edenin yeri değil burası kişi kayırma yeri dır acun ılıcalı organize ediyor bu veda edecek kişileri kimini sakatlık nedeniyle kimini ortaki durumuna göre gönderiyor

    Yanıtla1015
    Cem Kandemir:

    Hiç ağlama bulunduğun süre boyunca 2 yüzlü söylemlerinle tavrınla,özenti saçma kameraya oynamalarınla yarışma süreni çoktan doldurmuştun Batuhan,,,bu yaşına kadar seni hep pof poflamışlar,,hep haklısın en güzelini sen yaptın diyerek,olduğundan daha iyi zannettirmişler ne yazıkki

    Yanıtla146
    yanlizlar limani:

    Ego kasmaktan yarışamadı şimdide konuşur boş boş sen hak etmiyordun zaten o yarışmayı ...

    Yanıtla811
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title