Haberler

Begüm Öner, Türkiye ve Yunanistan'daki tatil fiyatlarını karşılaştırdı: Ciddi bir fark var, çok üzücü

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Begüm Öner, geçtiğimiz günlerde tatil için önce Bodrum sonra da Yunanistan'a gitti. Bodrum'daki pahalılığa isyan eden oyuncu, "Karides, kalamar, ahtapot yeseniz iki kişi Türkiye'de 5 bin TL ödersiniz en az. Samos'ta bin beş yüz lira falan, belki bin lira falan. Ciddi bir fiyat farkı var yani" dedi.

Seksenler dizisindeki Elvan rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Begüm Öner, oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ile tatil sezonunu açtı. Önce Bodrum sonra da Yunanistan'a giden Öner, fiyatları karşılaştırdı.

"TÜRKİYE'DE 5 BİN, SAMOS'TA BİN LİRA"

2. Sayfa'da yer alan habere göre, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden güzel oyuncu, yaptığı tatillerden bahsetti. Ceyhun Fersoy'la beraber Bodrum tatilinden sonra Samos adasına gittiklerini söyleyen oyuncu fiyat farkından dolayı çok üzüldüğünü belirterek "Bodrum'da fiyatlar korkunç. Samos Adası'nda fiyatlar Bodrum'un yarısı kadar. Karides, kalamar, ahtapot yeseniz iki kişi Türkiye'de ne kadara çıkarsınız? 5 bin TL ödersiniz en az. Samos'ta bin beş yüz lira falan, belki bin lira falan. Ciddi bir fiyat farkı var yani" ifadelerini kullandı.

Ünlü çiftin Samos tatilinden bir kare

"ÜLKEMİZDE NEREYE GİTSENİZ PARA ÖDÜYORSUNUZ"

Yunanistan'da plajların ücretsiz olduğunu da söyleyen oyuncu "Girişte bir fiyat ödemiyorsunuz. Bence bu çok önemli. Şezlong ücreti ödemiyorsunuz. Bizim ülkemizde nereye gitseniz şezlong parası ödemek zorundasınız. Bunlar gerçekten çok üzücü çünkü herkesin tatil yapmaya ihtiyacı var" dedi.

Begüm Öner, Türkiye ve Yunanistan'daki tatil fiyatlarını karşılaştırdı: Ciddi bir fark var, çok üzücü

Begüm Öner, Türkiye ve Yunanistan'daki tatil fiyatlarını karşılaştırdı: Ciddi bir fark var, çok üzücü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yunanistan Begüm Öner Magazin Türkiye Bodrum Turizm Yaşam Tatil Turizm Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (61)

Namik Ayyilmaz:

Yahu 80lerde hepimiz çok lüks yaşıyoruduk sanki az sabır Aza şükür etmeyen çoğu bulamazmış ! Her şey geçecek 80lerde Özal kafasını kaldırdı Enflasyon 180% Geçti giti Buda geçer ! 2002 -2016 güzeldi hersey 2016 beri sıkıntı var azıcık sabır ! Sevgiler saygilar!

Yanıtla44168
Spartacüs MartinLuther:

İnsanların tuzu senin kadar kuru olsa haklısın

33246
öti1941:

Ülkede sadece SABIR TASI'na zam yok!

13191
Baba Yabgu:

2016 beri dediğin 10 yıl olcak bizim ömrümüz kaç yıl, kaç 10 yıl daha bekleyelim mesala biz kendimizden vazgeçtik zaten çocuklara yazık olmasın

8137
Perwer:

Şükür, enflasyonun hiç geçtiğini görmedik. Sadece belli aralıklarla kısa dönemli birkaç defa düşüş oldu. Ama sürekli yüksek fiyat standardında yaşıyoruz maalesef

4107
Random Teacher:

Ölümsüz müyüz Namık bu ne sacma bir cümle. 2016dan beri 8 yil gecti Naamık. 2002 den beri sata sata bi donumuz kaldi Naamık

543
Haşmet Ejder:

Belki haklısın kardeş ama 80'li yıllardaki insanlar yok şimdi, o zaman yokluktan bolluğa geçiş vardı ve insanlar sabırlıydı, şimdi bolluktan yokluğa dönüş oluyor, yokluğu görmemiş lüx içinde yaşayan şimdiki nesil ne şükür eder nede sabır.

213
Sabri:

sadece deniz ürünündemi pahalilik herseyde

Yanıtla9415
Gokhan Y :

Samostaki tek kisilik o abartili dolu dolu deniz urunleri masasina odedigin paraya Alanyada 150gr bonfile tabagi vermiyorlar. O da dost fiyati yoksa 100-200 lira daha pahali.

3100
VEFA:

10 bin TL aylık alan emekli mi, 17 bin TL. Asgari ücretli mi? Kim gidip de o otellerde konaklayıp, keyif sürecek. Bizim halkımızın kahir ekseriyetinin kendi vatanında garip kaldığı, bunlardan oldum olası yararlanamadığı turizm mal ve hizmetlerinin fiyatı ne olursa olsun. Bize ne!...

Yanıtla24179
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title