Haberler

Bengü'den İhanet İddialarına Sert Cevap

Abone Ol

Bengü ile Akın Altan'ın beş yıllık ilişkisinin, Azerbaycanlı bir işadamı yüzünden sona erdiği iddia edildi..

Beş yıldır birlikte olduğu Akın Altan'dan ayrıldığını 11 Mart'ta yazılı açıklama ile duyuran Bengü'nün hayatında şimdi yeni bir aşk var iddiası magazin gündemini hareketlendirdi.

Yine iddiaya göre ünlü şarkıcının Altan ile ilişkisinin sonunu hazırlayan da bu beraberlik oldu. Ünlü şarkıcının bir süredir Azerbaycanlı bir işadamıyla görüştüğü, son günlerde herkesin dilindeydi.

Bengü'nün söz konusu işadamıyla "Anlatacaklarım Var" adlı yeni albümünün hazırlık sürecinde tanıştığı, onun albüm için Bengü'ye 100 bin dolarlık yardımda bulunduğu, ayrıca ilişkilerinin başlamasından sonra da Sarıyer'de bir ev hediye ettiği iddialar arasındaydı.

BENGÜ'DEN SERT CEVAP

Bu haberlerin üzerine güzel şakıcının avukatı bir basın açıklaması yaptı: " Bengü'nün Azeri Aşkı" başlığı altında yazılanların tamamıyla gerçeğe aykırı, Bengü ERDEN'in şeref ve haysiyetini ihlal edici nitelikte olması sebebiyle, haberle ilgili işbu Tekzip Yazısının yayınlanması gereği duyulmuştur. Müvekkil Bengü ERDEN, sanat hayatında başarılarıyla adından söz ettiren, sevilen bir sanatçı olmasının yanı sıra aile bağları ve yaşantısıyla da örnek bir insandır. Müvekkil Bengü ERDEN'in saygın kişiliği ve mutlu aile yaşantısı göz önüne alınınca sanatçıyla ilgili bu şekilde gerçeğe aykırı haberler yapılması hem ailesi hem de sevenleri için son derece üzücüdür. Yayınlanan haberde bahsi geçen olaylar ve olaylara ilişkin hususlar tamamen hayal mahsulü ve gerçek dışı olup müvekkil Bengü ERDEN'in saygın kişiliğini ve ailevi ilişkilerini zedeleyici niteliktedir. Gerçeğe ve maddi vakıalara, yasaya, toplumsal ahlak ve ilkelerine aykırı, objektiflikten uzak, şeref ve haysiyeti ihlal edici nitelikteki bu yazıyla, müvekkil Bengü ERDEN'in şahsiyet ve onuru kırılarak toplum önünde küçük düşürülmeye çalışılmıştır. İşbu tekzip yazısının yazının alındığı tarihten itibaren en geç üçgün içinde ilgili yayının yer aldığı sayfa ve sütunlarda, aynı puntolarla ve aynı şekilde yayınlanmasını aksi takdirde yazının yayınlanması için yasal yollara başvurulacağını bilvekale ihtar ederim."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Akın Altan Sarıyer Bengü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title