Haberler

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Bergüzar Korel, 13 yıl önceki fotoğrafıyla sosyal medyaya damga vurdu. Korel, paylaşımında eşi Halit Ergenç'le aşklarının nasıl başladığını anlattı.

Yaşadıkları aşkla magazin dünyasının en sevilen çifti olan ve dizilerin vazgeçilmez ikilisinden olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den duygusal bir paylaşım geldi.

AŞKINI KELİMELERE DÖKTÜ

Bergüzar Korel, kendisi gibi başarılı oyuncu olan Halit Ergenç'le başlayan aşkının sosyal medya hesabından kelimelere döktü.

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

"BİR KIZ VAR ARAP MI O?"

İşte Bergüzar Korel'in "13 yıl önce biz" dediği duygusal paylaşımı;

"Sene 2006. Daha Binbir Gece yok. Kurtlar Vadisi Irak gösterimde. Bir kız var Arap mı o? Yok ya Türkmüş. Tanju Korel'in kızıymış hatta. Ama adı bir değişik. Bengüzel? Benkuzar? Belgüzel?

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

"13 YIL"

"Halit, Aliye'de Sinan o vakitler. Ülkeyi sallamaya başlamış özellikle hastane sahneleriyle. Levent Yüksel konserindeyiz. 13 yıl... Anıları biriktirmeye çoktan başlamışız. Ne güzel."

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Sosyal Medya Halit Ergenç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Adınızı yazın:

Ozamanlar ikinizinde sevgiliniz vardı.Yani aşk ozaman başladı ve sizin ozamanlarda ikinizde sevgililerinizi boynuzluyordunuz yazık yazık madem ozaman başladı 2009 Başka bir kadınla niye evlendi ve niye senin yüzünden yıldırım hızıyla boşandı o kadının piskolojisini bozdu ikinizde bu topluma kötü örnek olmuş iki gereksiz insanlarsınız o günleri de anlatsana

Yanıtla823
Adınızı yazın:

Ve bunlar yüzünden kadın bunalıma girdi ve erkek çocuğuna hamileydi ve bunlar yüzünden aldırmak zorunda kaldı .Bunlarıda anlatsana aşkınız bir canada mal oldu pardon böyle üç kişinin hayatını maffettiniz .Sen sevgilini Halil bey karısını ve dünyaya gelemeden hayatı sonlandırılmış erkek evladını .Bence hiç böyle şeyler yazma sizin ne olduğunuzu biliyoruz

29
MÜHENDİSSS:

Yakında boşanırlar Çünkü dikat edin başta eskiyi ahtırlıyaıp hafta sonra boşanma kararı alıyorlar nedir elektirikleri kesilmiş

Yanıtla202
........:

aman iyi güzel şeyler düşünmeyin. . . . . .

01
DJ BORİS BREJCHA:

SEN DE YOK YA , DERSİN ÖYLE.

01
ED37:

Çok güzle bir çift . Ve bence Bergüzar Hanım ekranlardaki en güzel kadın, en duru güzel . Ve Halit Bey çok şanslı. Mutlulukları daim olsun .

Yanıtla813
Adınızı Yazınali ünsal:

Bu kadın siyahmış beyazlamış para işte

Yanıtla912
Dürbünlü:

gereksiz kişiler.

Yanıtla810
Neye yarar:

Şu adam içinmi kişiliğini ayaklar altına semişsin

Yanıtla96
yalnız bakan:

gerçekten güzel 1 bayan

Yanıtla310
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title