Haberler

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, tesettüre girdi!

Güncelleme:
Abone Ol

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, yeni filmi Adanış Kutsal Kavga için tesettüre girdi. Karalar'ın fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, film için tesettüre girdiği pozun takipçilerinin beğenisine sundu.

"UMARIM GERÇEKTEN TESETTÜRE GİRERSİNİZ"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan güzellik kraliçesi Aslıhan Karalar'ın tesettürlü hali takipçileri tarafından çok beğenildi. Karalar'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından yayınlayan bir takipçisi, "Çok yakışmış. Umarım gerçekten tesettüre girersiniz." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Kapalı haliniz daha güzel." yorumunu yaptı.

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, tesettüre girdi!

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi.Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, tesettüre girdi!

Best Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, tesettüre girdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Karalar Instagram Karalar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (72)

Cahil Bükücü:

Cahiller. . . islam tarihi ve medeniyetler tarihine ilişkin hiç kitap karıştırdınız mı? yokkkk. . sabah sabah illa ezdireceksiniz kendinizi cehaletinizle. . türban diye birşeyin olmadığını, bunun 60 sonrasında uydurulduğunu, türbanı örtünmek sandığınız asıl şeyin arap örfünden geldiğini - çölde kadın erkek ayrımı olmadan başının ve göğüs kısmını sarılması- kaçınız biliyor? Türban denen sembolün islam tarihiyle alakalı olmadığını kaçınız biliyor? Cehaletle savaşmak düşmanla savaşmaktan çetindir.

Yanıtla3915
...:

sesli güldüm :D sen neyin kafasını yaşıyosun ya. hangi kitapta yazıyo bu adnan oktar çok izledin heralde kendini akıllı zanneden bükücü :D :D halen gülüyorum. böyle insanlarımızda var malesef

211
tün:

mal

19
Emre:

dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz! Nisa 31. Ayet Kendi cahilliğini lütfen insanlara mal etme.

18
Ebru:

Kuran-ı Kerim i okusaydın başka kitapları karıştırmana zaten gerek kalmayacaktı. (Nûr, 24/31). Kapalı olmayabilirsiniz ama Allah ın ayetini yok sayamazsınız yalanlayamazsınız. Ahirette herkes gerçeği öğrenecek.

50
ALTINOVALI:

sensin lan cahil sana şimdi sorsak YÜCE KITABIMIZ KRAN-I KERİME İNANIYORUM DERSİN DİMİ

23
.....:

bilkent te oku ingilterede oku bale yap piyano çal son derece modern! yetiş sonra tesettüre gir ııh yok olmamış inanmadım sadece geçici hevestir

Yanıtla283
...:

keşke yorum yapacak vakte kadar öncesinde haberi okudaysanız :))) ama araştırmadan yorum katmayı seviyoruz

17
:

Ne biçim haber okuyorsunuz film için diyor

10
diyar:

zaten yazıyor ya film için olduğunu

01
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title