Haberler

Bomba iddia: Şubat ayında evlenen Ebru Gündeş boşanma kararı aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de sürpriz şekilde evlenen Ebru Gündeş'in evliliğinde aradığı mutluluğu bulamadığı ve boşanma davası açtığı söylentisi magazin camiasında geniş yankı uyandırdı.

Güçlü sesiyle adından söz ettiren Ebru Gündeş, geçtiğimiz şubat ayında 4. kez nikah masasına oturdu. Kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile evlenen Gündeş'in mutluluğunun kısa sürdüğü iddia edildi.

EŞİNİN HİÇBİR KONSERİNE GİTMEDİ

Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in evliliğinde kara bulutların dolaştığını ve şarkıcının boşanma kararı aldığını ileri sürdü. Ünlü şarkıcının evliliğinden dolayı pişmanlık yaşadığını belirten Eliçe "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Murat Özdemir'in yoğun bir konser programı olan Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesine gitmemesi ve ikilinin hiç yan yana görüntülenmemesi de boşanma iddiasını güçlendirdi. Gündeş'ten evliliğiyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Bomba iddia: Şubat ayında evlenen Ebru Gündeş boşanma kararı aldı

Bomba iddia: Şubat ayında evlenen Ebru Gündeş boşanma kararı aldı

Haberler.com / Kaan Güler - Magazin

Murat Özdemir Ebru Gündeş Magazin Dubai Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Furkan Kutlay:

Bunların hayatı hayat değil sadece günah ve eziyet İyiki bunlar gibi değilim

Yanıtla7249
Vatan Daş:

Maşallah yol geçen hanı gibi

2104
Murat Celik:

Evet gelen vuruyor giden vuruyor

455
Hek Tor:

''Korkusuz Korkak'' filmindeki ''Mülayim'' diyor ki: Adam evlilik sonrası Ebru'nun makyajsız halini gördükten beri eve uğramaz olmuş, buna katlanamayan kendileri de yeni bir aşka 500 HP gücündeki çift motoru (yelken demode oldu) açmak amacıyla boşanmak istemiştir.... Mesela yani....

013
Ömer Can:

evliliğin kutsallığı kalmadı gelen keyfine bakıyor sonra yeni yelkenlere sayfa açıyor

Yanıtla5182
Murat Turna:

YENI YELKENE SAYFA NASIL ACILIYOR

743
Alper Filiz:

"yeni denizlere yelken açıyor" ve "beyaz bir sayfa açıyor" karşınca böyle bir söz çıkmış :D

19
Ali Usda:

Şaşırdık mı.

Yanıtla583
UğuR DURAN:

Aradığı mutluluğu bulamadı mı? Olur mu öyle şey yaa... Tazminat rekoru kırıyor Ebru Hanım. Ondan mutlusu olduğunu sanmıyorum

Yanıtla268
Mehmet Kahraman:

Neresi zarar gördü de tazminat alacak. Kolu bacağı kopsa tazminat olur bak. Aslan gibi yenisini bekliyor

127
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title