Haberler

Boşanacağı konuşulan Ebru Gündeş'ten fotoğraflı yalanlama geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük Murat Özdemir ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in mutsuz olduğu içim boşanma kararı aldığı konuşulurken beklenen yalanlama geldi. Gündeş, nikahtan sonra eşiyle ilk kez bir fotoğrafını paylaşarak "İyi ki" notunu düştü.

Güçlü sesiyle adından söz ettiren Ebru Gündeş, geçtiğimiz şubat ayında 4. kez nikah masasına oturdu. Kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile evlenen Gündeş'in boşanma kararı iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan şarkıcıdan cevap geldi.

Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in her konserinde kendisini yalnız bırakan Murat Özdemir ile sorunlar yaşadığını ve önümüzdeki aylarda boşanma davası açacağını ileri sürmüştü. Şubat ayında tek kare fotoğraf paylaşarak evlendiğini ilan eden Gündeş, bu sefer boşanma iddialarının ardından eşiyle bi karesini paylaştı. Instagram hesabından eşinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı yayınlayan şarkıcı "İyi ki" yazarak kırmızı kalp emojisi koydu.

Boşanacağı konuşulan Ebru Gündeş'ten fotoğraflı yalanlama geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Murat Özdemir Ebru Gündeş Ünlüler Magazin 3-sayfa Müzik İçim Ünlüler 3.Sayfa Müzik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

1gerceklerinsesi:

abi şu kadının haberleri bayıyor artık ya. ülkede o kadar yetenekli sanatçı var ki... programlanmış bir makine gibi enstrüman çalan, sazıyla perdesiz gitarıyla piyanosuyla doğaüstü eserler çıkaran sanatçılarımız var. ağlamaksı arabeskvari erkeksi sesiyle hüğühğü şarkı söyleyen birini bu kadar medyatik yapmaya ne gerek var anlamıyorum.

Yanıtla1177
Hasan Ağa:

Bulmuş taze tosunu bırakır mı

Yanıtla248
Bandorma:

Parası bitsin o zaman görelim :)

230
Sahin Sahin :

Ablama Evlenmekte ayrilmakta cok kolay:-))

Yanıtla012
Seko:

Yaptığı albüm tutmayınca reklamın iyisi kötüsü olmaz ayağına işte....

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title