Haberler

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindi

Güncelleme:
Abone Ol

10 yıllık evliliğini bitirdikten 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu. Boşanma kararını kendisinin almadığını söyleyen Ayyıldız, "Üslubu son derece kırıcıydı, her şey 5 ay içinde oldu. Her şey yeterince çirkin" dedi.

Güldür Güldür Show'daki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 2 çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini bitirdi. Atilla, boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etti. Günlerdir sessizliğini koruyan Sinem Ayyıldız, boşanmanın perde arkasını anlattı.

"BEN ÇABALADIM AMA ÜSLUBU ÇOK KIRICIYDI"

Boşandıktan sonra Nokta Gazetesi'ne konuşan Sinem Ayyıldız, "Boşamayı ben istemedim, çabaladım ama üslubu çok kırıcı ve netti. Her şey 5 ay içinde oldu ve her şey yeterince çirkin" dedi. Ayyıldız, Instagram'da takipçilerinden gelen yorumları yanıtladı. Ayyıldız, şarkıcı Nez'e gönderme yapan takipçisinin "Erkeklerin boşanma sonrası tercih ettikleri kadınlar neden bu kadar kalitesiz oluyor bilen söylesin" yorumuna "Çözen bana da söylesin" cevabını verdi. Ayyıldız, kendisine destek vererek "Hiç üzülmeyin değerinizi zamanı gelince anlayacak" takipçisine "Değerim anlaşılmasın, herkes hak ettiğini yaşasın yeter" dedi.

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindi

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindi

NE OLDU?

Oyuncu Rüştü Onur Atilla, 2 hafta önce Instagram hesabından yaptığı açıklamada Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliklerini 10 Haziran'da anlaşmalı olarak bitirdiklerini açıklamıştı. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren Atilla, önceki gün şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan ederek sarmaş dolaş pozlar verdi.

Kısa sürede eleştirilerin hedefi olan ikiliden Nez, "Onur kısa süre önce evliliğini bitirmiş, aylar önce de evleri ayırmış. Kimsenin yuvasını yıkmadım" derken Atilla da "Nez'le 2 yıldır takipleşiyoruz. Mayıs'ta tanıştık. Ama dava günü alınmış, boşanma süreci başlamıştı. Bu bir süreçti. 10 yıllık evli olan biri olarak, 23 yıldır tanıştığı eşiyle ayrılık sürecine giren biri olarak bir an önce bir ilişkiye başlamak gibi bir hayalde ya da planda olan biri değilim" dedi.

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindiRüştü Onur Atilla ve Nez

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ünlüler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
1000

Yorumlar (20)

Aras Yılmaz:

Bazen insan içinde kalan o şehvetli tutkulu aşk sevgi dolu ilişkiyi yaşamak ister. Toplum buna mani olur ya maddi imkanın populariten yoktur yada toplum dayatmasından sırf evlenmek için evlenmişsindir. Onur kardesimi destekliyorum.

Yanıtla41466
Duygu Sogan:

İkinci Erol Köse vakası gibi,Köse de çıkıp Gülşen’e aşık olduğunu söylemişti sonunda kürkçü dükkanına arkasına bakmadan geri geldi.Aynı böyle olacak.Eşi sakın üzülmesin.Başını dik tutsun bunlar gelip geçecek.KAZANAN SEN OLACAKSIN

Yanıtla41232
rana jeylin:

Nezle kanlı bıcaklı olacak, nefret edicek ilerde

215
Kurt Savaş:

İnsanın içinde varsa dışına zaten vurur. Bu arkadaşta zayıflayınca içindeki çıktı sadece olan o

Yanıtla6234
Hek Tor:

Valla paranın cükü aşırı kaldırdığını bilseydim banka falan soyardım herhalde, yanlış anlaşılmasın süreyi çabuklaştırmak açısından yani yoksa çalışarak çooook uzun sürer...

735
bekir yapici:

bosanmakta evlenmek kadar dogal ancak eski esi bir konuda hakli nedense parayi ve söhreti sonradan bulan erkekler bosandiginda nedense cogunlukla onlarca iliski yasamis kadinlarla birlikte olmayi tercih ediyor..

Yanıtla5178
Büşra :

Boşanmanın evlenmek kadar doğal olduğunu hemcinslerine anlatsana

2832
Murat Celik:

yuva yıkanın yuvası olmaz

Yanıtla9168
slim shady:

herkes ihtiyaçlarını karşılıyor!

Yanıtla1574
Ahmet YILMAZ:

Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Nur Suresi 26

Yanıtla245
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title