Haberler

Bülent Ersoy'un tepki çeken şemsiyeli görüntüsünden sonra Anıtkabir komutanının görevinden alındığı iddia edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir'e giden ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a bir subayın şemsiye tuttuğu görüntü, büyük tepki çekti. Bu görüntülerin ardından Milli Savunma Bakanlığı olayla ilgili inceleme başlatırken Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in Hakkari Yüksekova'ya görevlendirildiği iddia edildi.

Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Tekerlekli sandalye ile Anıtkabir'e gelen Bülent Ersoy'un görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

MSB İNCELEME BAŞLATTI

Bülent Ersoy'a yağmur altında gittiği Anıtkabir'de, üniformalı bir asker şemsiyeyle eşlik etti. Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı.

Bülent Ersoy'un tepki çeken şemsiyeli görüntüsünden sonra Anıtkabir komutanının görevinden alındığı iddia edildi

ANITKABİR KOMUTANI GÖREVDEN ALINDI

Odatv'nin haberine göre; Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert görevinden alındı. Albay Hakan Osman Sert, Anıtkabir Komutanlığı'ndan alınarak Hakkâri Yüksekova'ya görevlendirildi. Sert'in çevresine üzgün olduğunu söylediği, tayin yapıldıktan sonra emekliye ayrılmayı düşündüğünü söylediği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Anıtkabir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Doğrucu Davud:

Kadının kaprisleri yüzünden gazetelere poz vereceğim diye milletin geleceğini yakıyor. Attığı adım zarar veriyor. Bu insana nezaket gösteren zarar görüyor.

Yanıtla873
HONOUR:

askere şemsiye tutturmak doğru değil. tüm vatandaşlar eşittir. ne kadar parası itibarı olursa olsun eşit davranılmak zorundadır.

Yanıtla1067
Ömer Bal:

Herkesi doğal hizmetkar ve uşak olarak gören bir kafaya şemsiye tutmak değil muhatap olmak bile zulüm değil midir ?

Yanıtla26
Orhan bilgin:

EVET HEKLISINIZ eşıttır ınsaogludur Keske butun hatalarımız boyler ufak tefek olsa

Yanıtla43
Atay Attila:

Bu erkek eskisi konsere çıkarken neden tekerlekli sandalye kullanmuyor

Yanıtla05
Nazif Can:

Aslın da suç bülent ersoyun. kendisini bu kadar yuksekte gormesinden kaynaklaniyor.ya sen kimsin,senin sesine yüzbin basan ne sesler var.marifet kadin olup sacma sapan kıyafetler giyinip egonuzu tatmin etmek olmamalı.şu gonlunuzu alçaltın yeter artik

Yanıtla13
vedat cici :

saçma bi karar olur bence

Yanıtla10
Hasan SAKALLI:

Tekerlekli sandalye de yaşlı da üstelik. Yağmurda yağıyor. Sevdigi bir sanatçı da üstelik. Komutanım davranışınızn ismi insanlık. Tebrikler

Yanıtla10
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Doğru karar.

Yanıtla00
kerem can:

Oda TV haberi ise 10 defa düşünürüm doğru mu diye

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title