Haberler

Burak Deniz'den çok konuşulacak evlilik açıklaması

Güncelleme:
Abone Ol

Etiler'de görüntülenen oyuncu Burak Deniz, yaptığı evlilik açıklamasıyla bomba etkisi yarattı. Deniz, 'Didem Soydan'la evlenmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Didem'le vakit geçiriyorum. Kısmet bu işler" yanıtını verdi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz, Etiler'de bir hastane çıkışında görüntülendi.

Burak Deniz'den çok konuşulacak evlilik açıklaması

SET KOŞTURMACASI İÇİNDE

Şu sıralar ünlü model Didem Soydan ile dolu dizgin ilişki yaşayan Burak Deniz, gazetecilerden gelen soruları yanıtladı."Set çok yoğun devam ediyor. Evden işe işten eve geliyorum" diyen ünlü oyuncu, evlilik sorusuna bomba etkisi yaratan bir yanıtla karşılık verdi.

"DİDEM'LE VAKİT GEÇİRİYORUM"

Evliliği düşünmediği her halinden belli olan Burak Deniz, "Didem'le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları içinde kısmet bu işler" dedi. Öte yandan Didem Soydan'ın Alina Boz ile olduğu paylaşımları kıskandığı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Deniz, "Saçma sapan haberler konuşmaya gerek yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Burak Deniz'den çok konuşulacak evlilik açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Burak Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

GÖRKEM İNCİ:

DOĞRU SÖYLEMİŞ. . .

Yanıtla110
KİM KİMO KİM O KİM O KİM:

söylemiş, neyi söylemiş, ben duymadım, görmedim valla ha

21
Aylin:

Bunlarınki gelip geçici ne evliliği

Yanıtla010
Birisi:

Aşkolsun Aylin. Ben sana ne zaman kötü bir şey yazdım? Dün birileri sana cevap yazmış hakaret içerikli, sen her zamanki gibi yine ben zannetmişsin.

05
Birisi:

Onlardan biri Rüknettin Dede

03
Aylin:

Anladım ok

03
Aylin:

Burda fena taklitçiler var-:)

03
Aylin:

Ne bileyim sen sandım-:) sorry

03
Birisi:

Hatta oraya BİRİSİ ismiyle yazanda ben değilim. Ben sana olumsuz hiçbir şey yazmıyorum. Her cevap yazanı ben zannedip durma.

02
Birisi:

Evet, hatta oraya birisi ismiyle yazanda ben değilim

02
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title