Haberler

Büşra Pekin, Bahar dizisine dahil oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Başarılı oyuncu Büşra Pekin, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar'ın kadrosuna dahil oldu. Pekin dizide genç ve otoriter başhekim Süreyya rolünü oynayacak.

Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy, Demet Evgar ve Hatice Aslan'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisinin yeni sezon için hazırlıkları devam ediyor. Sevilen oyuncu Büşra Pekin de dizinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu.

GENÇ VE OTORİTER BAŞHEKİM GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Büşra Pekin, Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin başhekim Süreyya'sını oynayacak. Genç ve otoriter başhekim Süreyya'nın hastaneye gelişi dengeleri değiştirecek. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Ayça Üzüm ve ekibinin yazdığı dizinin yeni sezon çekimleri 5 Eylül'de başlayacak. Dizinin planlanan yeni sezon ilk bölümü ise 17 Eylül'de ekrana gelecek.

Büşra Pekin, Bahar dizisine dahil oldu

Büşra Pekin, Bahar dizisine dahil oldu

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Magazin

Büşra Pekin Televizyon Show Tv Magazin Bahar Pekin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Cem Demirci:

Ben Tüm Bölümlerini İzliyordum , Fakat Yeni Başhekim Rolü ile Diziye Giren Büşra PEKİN den sonra Asla İzlemem ve Tavisye Etmem. Başhekim Rolü Fazla Gelir Misafir Sanatçı Olsa Yine Olabilirdi. Fakat Şimdi Olmaz Kimse Kusura Bakmasın Başka Nice Bu Role uygun Daha Tecrübeli ve oturaklı Sanatcılar Var .

Yanıtla320
Maran Dode:

Sanatçıya bu ithamı yakıştırmalar çok kötü cahilce ve araştırma yapmadan konuşmak cahilce

Yanıtla74
sinan çayırcı:

Para olunca çirkin de güzel olabiliyor :)

Yanıtla011
Olabilir Olamaz:

aşırı itici bir oyuncu

Yanıtla04
İbrahim Gül:

Bu kız bi güzelleşti.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title