Haberler

Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi

Güncelleme:
Abone Ol

Yönetmen Hasan Karcı tarafından çekilen 'Belalılar' isimli western filmi iki haftada 85 kişi tarafından izlendi. Büyük umutlarla çekilen filmin hasılatı ise bin lira oldu.

Yönetmen Hasan Karcı, Türk oyuncularla Çınarcık ve Tuz Gölü'nde Belalılar adında bir western filmi çekti. Ama 'Ödül alacağız' iddiasıyla çekilen film, iki haftada sadece 85 kişiyi gişeye çekebildi.

AMAÇLARI ÖDÜL ALMAKTI

İtalyanlar çeker de Türkler geri kalır mı! Yönetmen Hasan Karcı, Türk oyuncularla Belalılar/Alborotadores isminde bir western filmi çekti. Ekibin amacı; İspanya'da düzenlenen 7. Almeria Western Film Festivali'nde ödül almaktı.


HASILAT SADECE BİN LİRA!

Çekimler Çınarcık, Tuz Gölü gibi mekanlarda yapıldı. Hatta ekip, efsane film İyi Kötü Çirkin'in platosunu da altı gün kullandı. Ancak Türk izleyici filme ilgi göstermedi. İki hafta önce vizyona giren filme 85 kişi bilet aldı. Hasılat ise şimdilik sadece 1.061 lira.


Filmin bazı sahneleri Türkiye'de, bazıları ise İyi Kötü Çirkin'in çekildiği İspanya'daki Tabernas kasabasında çekildi. Filmin girişinde El Turko Western yazısı yer alıyor. (Kaynak: Ömer Kaeahan - Günaydın)




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Karcı Tuz Gölü Çınarcık İspanya Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (89)

nurkan açıköz:

filmden keyif almak istiyorsanız sinemaya türbanlı bir hatunla beraber gidin.

Yanıtla677
eko:

Demek istediğin şeyi açık yaz ki ben de sana net sözümü söyleyeyim. Sen en iyisi film izlemeye bacını al git yada ananı belki daha çok keyif alırsın en azından yanındaki yabancı olmaz.

264
ADAM:

O zaman bacın ya da eşin türbanlıysa benim adıma söyle. Beraber gidelim.

224
bLade:

osuruk , küfür, ve bol.argolu sokak agizli ; recep ivedik zihniyetli insanlarin oldugu bu kulturde , omrunde 2 kitap okumamis kitlelerden bu tarz western filmlerine ilgi bekleyemezsin.Cahiliz , ne sinema ne tiyatro ne de kitap kulturumuz var.Recep ivedik film ceksin essek gibi kosa.kosa gideriz. not: son 2.5 ayda 7 kitap bitirdim

Yanıtla1110
Muhalefet:

Sen kesin izlememişsindir bu filmi

03
Muhalefet:

Sen kesin izlememişsindir bu filmiz

03
Geldigimiz hal:

Abd ye Ab ye ve israile şiirin gözükmek isteyen yalakalar..

Yanıtla126
Bora:

Western kovboylarının ABD ve İsrail ile alakası ne dir süzme kıro yobaz? Sen onu bırakta araplar ile yahudiler birinci dereceden akraba çok demogoji yapacağına araştırma yap tarih oku

66
Bilgehan:

Kendi tarihin varken sen git amerikanın taklidini yap,iyi olmuş

Yanıtla413
ÖMER KOYUNCU:

KENDİ TARİHİMİ KİM DOĞRU DÜRÜST YAPIYOR HER DÜŞÜNCENİN BİR DİZİSİ VAR TEK DOĞRU TARİHİ DİZİMİZ YOK O YÜZDEN YAPMAYALIM İSTEYEN İSTEDİĞİ KİTABI OKUSUN

00
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title