Haberler

Çağan Irmak'ın "Tutmaz" Denilen Dizisi Gülizar, Reytingde Dibi Gördü

Güncelleme:
Abone Ol

Genelde sinema filmleri beğenilen Çağan Irmak'ın genellikle dizileri beğenilmiyordu. Irmak'ın yeni dizi Gülizar reytinglerde 13. sırada kalarak dibi gördü.

Kanal D'de dün akşam 3. bölümüyle ekrana gelen Gülizar reyting yarışında dibi görünce "Erken final yapar." dedikoduları arttı.

ÇAĞAN IRMAK'IN DİZİSİ "TUTMAZ" DENİYORDU

Sinema filmleriyle pek çok kesimin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Çağan Irmak aynı başarıyı dizilerinde yakalayamadı. Irmak'ın yeni dizisi Gülizar, 13. sırada kalarak reytingde dibi gördü. Show TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin reyting sıralamasında 1. olurken FOX TV'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz 2. oldu.

İşte reyting sıralaması:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağan Irmak Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

kedici:

olsun canim gulizar guzel dizi yayinlansin severek izliyoz

Yanıtla25
Adınızı Yazın:

yanlış haber yapmayın dün gülizar reytinglerde üçüncü oldu

Yanıtla33
enteresan41:

tabii tutmaz fazıletın kızları gıbı cumbur cemaat alaverylen dalavereylen bırısının evıne yerlesmedı sacmalıkta burda zaten cok sacma dızıler var. . bahtıyar olmezde sacma mesela gecen bolumde hapısten kacıs planında cezaevınde kogusta benzının ne işi var o benzını dokup yangın cıkarıp kacıyor sacmamı sacma ama guluyorum hele koğuşta benzını bulup döktüğü sahneye cok guldum. .

Yanıtla02
A:

Bir ölçüm aletlerini kimlere veriyorlar ya bence en iyisi kalk gidelim diZisi

Yanıtla02
Sd:

Kaliteli sanatsal hiçbir şey tutmaz çünkü bu ülkede! Yazık her bölüm İçin ayrı şarkı dahi düşünülmüş oyuncular ise mükemmel. Gidip evime ölçüm cihazı taktıracağım sonunda. Kimlerde takılıysa bu cihazlar kalite ortada.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title