Haberler

Cage Kapadokya'dan Ayrılıyor

Abone Ol

Oskar Ödülllü Sanatçı Nicolas Cage Kapadokya'dan Ayrılıyor

Oskar ödülllü sanatçı Nicolas Cage "hayalet Sürücü -2" filminin çekimi için geldiği Kapadokya'da , Ürgüp ve Göreme'deki çekimlerin ardından son 3 günde Avanos ilçesine bağlı Zelve vadisinde set kurarak, "motor" dedi. Avanos ilçesinin bayan Kaymakamı Aylin Duman Kırcı'da ünlü sanatçı ve ekibine "hoşgeldiniz" diyerek, kendisini sette ziyaret ederek, başarılar diledi.

Zelve vadisindeki sete , ilçe emniyet müdürü Ahmet Tutal ile birlikte uğrayan bayan kaymakam Aylin Kırcı Duman , Nicolas Cage ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, 20 dakika sohbet etti.

Avanos Kaymakamı Amerikalı sanatçıya "Sizi ve ekibinizi Kapadokya'da görmekten son derece mutluyuz. Bölgemizin tanıtımına bu filmin önemli katkılar syapacağını düşünüyorum" dedi. Cage'de sohbet sırasında "Türkiye'de ve Kapadokya'da olmaktan son derece ben de mutluyum. Kapadokya'nın büyüleyici yapısı var. Fantastik bir yer. Kapadokya'da kaldıgımız sürede çalışmalardan fırsat buldukca çevreyi de gezme olanağı buldum. Yeni bir proje olursa, Kapadokya'ya tekrar gelirim"şeklinde konuştu

FİLMİN ÇEKİMİ YARIN SONA ERİYOR

ABD'li Oscar ödüllü sanatçı Nicolas Cage'nin Violante Placido,Ciaran Hinds, Johnny Whitworth,İdris Elba ve Christopher Lambert ile rolleri paylaştığı Hayalet Sürücü 2'in Kapadokya bölgesindeki çekimleri yarın akşam tamamlanıyor.

Brian Taylor ve Mark Neveldine'nin yönetmenliğini yaptığı Hayalet Sürücü 2'nin final çekimlerinin yapıldığı Kapadokya Bölgesi'nde 13 Ocak'dan beri eşi ve çocuğu ile birlikte gelen ABD'li ünlü sanatçı Nicolas Cage, Avanos ilçesinin Zelve Ören yerindeki devam eden film çekiminin sonunda adeta hayranlarının akınına uğradı. Geniş güvenlik önlemleri altında setten gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almalarına izin verilmediği filmin Zelve Örenyeri çekimleri akşam saatlerinde sona erdi.

Tamamen toz toprak içerisinde kalmış siyah deri giysisi ile set bitiminde oldukça yorgun olduğu gözlenen Oscar ödüllü Nicholes Cage, Zelve Örenyeri'nde kendisini bekleyen Türk hayranlarının adeta akınına uğradı. Kendisi ile birlikte hatıra fotoğraf çektirmek isteyen Türk hayranlarının isteklerini yorgun olmasına karşın kırmayan ünlü sanatçı,onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Çekimler sırasında Nicholas Cage'ye tahsis edilen araçta bir süre Zelve ören içerisinde bekledi. Ünlü oyuncu Christopner Lambert'in de rol aldığı çekimlerde,Lambert'in başta yüzü olmak üzere kazıtılan kafasının tamamen İncil'den alıntılanan ayetlerle dolu olduğu belirtildi.

Nevşehir'in Avanos ilçesi başta olmak üzere Göreme beldesinde çekimleri gerçekleştirilen Hayalet Sürücü 2'nin 25 Ocak tarihinden itibaren çekimlerinin Denizli'de başlatılacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title