Haberler

Ünlü Şarkıcı Can Bonomo Trafik Kazası Geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren ünlü şarkıcı Can Bonomo, motosiklet ile trafik kazası geçirdi.

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, öğle saatlerinde motosiklet kazası geçirdi. Seyir halindeyken, önündeki aracın sürücüsünün durup aniden kapıyı açması üzerine motosikletiyle kapıya çarpan ve yola savrulan ünlü müzisyenin kaburgalarında çatlak, köprücük kemiğinde ise kırık olduğu öğrenildi. Hastanedeki tetkikler sonucu 1 ay zorunlu istirahat verilen Bonomo'nun ekim konserleri ileri bir tarihe ertelendi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Can Bonomo, "Bugün ufak bir motosiklet kazası geçirdim. Ciddi bir durum yok. Köprücük kemiğimde ve kaburgamda kırıklar var. 1 ay kadar yatarım evde. Film falan izlerim. Şu taksi kapılarını kovboy gibi açmayın çok kırılıyorum valla. Önümüzdeki konserlerin birkaçına da gelemiycem. Siz de gitmeyin bence." ifadelerini kullandı.

Can Bonomo Trafik Kazası Geçirdi

CAN BONOMO KİMDİR?

Can Bonomo, 24 Mayıs 1987 de İzmir'de dünyaya geldi. Ressam olan annesini genç yaşta kaybetti. Ailesinin kökeni; Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanya'dan İzmir ve Selanik'e yerleştirilen yahudilerdendir. Büyüdüğü evde sanat olduğunu ifade eden ve annesi sayesinde şiir öğrendiğini ifade eden Can Bonomo, dokuz yaşında gitar çalmaya başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Bilgi Üniversitesi'nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu. 17 yaşında İzmir'den İstanbul'a taşınan Can Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı.

Can Bonomo Trafik Kazası Geçirdi

SİNEMA TELEVİZYON OKUDU

Can Bonomo, Bilgi Üniversitesi'nde Sinema-Televizyon Bölümü'nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yapan Can Bonomo, daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.

Can Bonomo Trafik Kazası Geçirdi

Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konserler verdi. Yaklaşık iki yıllık çalışmanın sonucunda Ocak 2011'de Can Saban'ın yapımcılığı ile ilk albümü "Meczup"u yayınladı. "Meczup"un biri hariç tüm parçalarının söz ve bestesi Can Bonomo imzasını taşıyor. Albüm kapağındaki albümün artwork'leri bizzat Can Bonomo'ya ait.

Can Bonomo Trafik Kazası Geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Motosiklet Can Bonomo İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

AyNur:

artislere üzülmeye değmez.

Yanıtla98
AyNur:

Niye onlar insan degilmi ???? adaşim???

47
Moruk:

Aynur hanım sana saygı duyuyorum.ancak artist ve çalgıcı tayfasının toplum ahlakına verdiği zararı atom bile veremez diye düşünüyorum.sende biraz bu konuya kafa yorsan iyi olur.

25
Mavi:

La bu salağı sanatçı diye reklamını yapıyosunuzya ne diyim gerçi bunlarda suç yok erevizyona almanyadan pavyon cuyu bunun gibi baska amaçlar için gelip sanatçı diye bize yutturup erevizyona sokan devlet yetkilisive kurumuna yazıklar olsun

Yanıtla37
8*HUDUT GAZİLER IĞDIR:

olseydinde helva yeseydik

Yanıtla36
İzmir’li:

Bravo Iğdırlı.

14
CENGIZHAN:

LAN SEVERSİNİZ SEVMESİNİZ SANATÇI OLARAK GÖRÜR YADA GORMESINIZ SONUÇ TA BİR İNSAN BİR GERZEKALİNİN YÜZÜNDEN KAZA YAPMIŞ .YORUMLAR ÇOK İĞRENÇ İNSANLIK. DIŞI VE BİRDE APTALCA KIYASLMA YAPAN MALLAR VAR LAN NE AALAKA

Yanıtla62
bOZ:

trafik kazasini MUZ Turkiye cumhoeriyetinde gibi yapacak tabii

Yanıtla61
Doktor:

bu adamı da zorla ünlü yaptınız. . . bu arada geçmiş olsun can. . . seni seven insanlar olduğuna inanmak doğrusu güç. . . sesin berbat, tipin özenti. . .

Yanıtla25
helmut:

ne mal yorumlar yapılmış, adam kaza geçirmiş ve kötü bir söz söylememiş bile ince ruhlu eğitimli bir insan. Böyle yahudiye burada abuk subuk yazılar yazan mallar kurban olsun. .

Yanıtla52
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title