Haberler

Canlı yayında gerginlik! Konuk, kendisine sinirlenen Müge Anlı'yı azarladı

Güncelleme:
Abone Ol

Müge Anlı, daha önce "Bacaklarıma bakma, senin beynini ararım" diyerek azarladığı Sinan Bey ile canlı yayına birbirine girdi. Anlı'nın kendisine kızmasıyla sinirlenen Sinan Bey, "Bak Müge Hanım adamı sinirlendirme. Geçen 'beyninden kan getireceğim' diyordun niye getirmedin. Hadi getir" dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında sinirler gerildi. Anlı ile çok sayıda kadın taciz ettiği iddiasıyla hakkında sayısız şikayet bulunan Sinan Sardoğan arasında kavga çıktı.

"BAK MÜGE HANIM ADAMI SİNİRLENDİRME"

Hakkındaki taciz iddialarını her fırsatta yalanlayan ve savunmasıyla başta Müge Anlı olmak üzere herkesi sinirlendiren Sinan Sardoğan, bugünkü canlı yayında Anlı'nın kendisine hesap sorması üzerine patlayan Sardoğan, "Sinirlenirsen sinirlen ne yapacaksın? Bak Müge Hanım adamı sinirlendirme. Geçen 'beyninden kan getireceğim' diyordun niye getirmedin. Hadi getir" dedi. Anlı ve Sinan Bey'in tartıştığı anlarda ise canlı yayındaki ses kısıldı.

Canlı yayında gerginlik! Konuk, kendisine sinirlenen Müge Anlı'yı azarladı

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Öte yandan Sinan Sardoğan, önceki günkü yayında Müge Anlı'nın bacaklarına bakarken yakalanmıştı. O anları fark eden Anlı, "Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini" demişti. Sinan Sardoğan ise "Ben senin bacaklarına mı bakıyorum" diyerek kendini savunmuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Getir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Sadık GÜNEŞ:

Aferim Sinan koy postani,bulmuşlar garibanı yükleniyorlar,Müge kendini dev aynasında görüyor

Yanıtla262240
Vedat Bütün:

Garibani eviyin yakınından bi geçir bakalım.sana ne garibanlik yapacak

15143
Nurullah Ak:

Bunda katil tipi yok saf biri

Yanıtla23269
Basralı Hasan :

Kadın kişilerden istediği cevabı almak istiyor.Konyada olan bir olayda orada sözde av .kız çocuğuna bunu sen yaptın söyle korkma diyordu. Yapanlar kim çıktı? Atv Doğan grubun da iken bu kadar zararlı değildi. Akp yandaşları aldı daha iğrenç oldu.

Yanıtla170122
Hayri :

Adam haklı savcı jandarma kim varsa şov uğruna seyredip duruyorlar bir tv yayınında insanlar neye göre suçlanır varsa bir konu gerekli merciler sorguyu yapar mahkemeye sevkeder burası atv cumhuriyet savcılığı galiba

Yanıtla40156
Dilek kural:

boş boş konuşma niye her cinayet cözülemiyor o zaman cünkü savcı hakim bir yere kadar işliyor sonrasımalum serbestbu adam onca kişiyi taciz etmiş şikayetedilmiş nerde senin sorguyapan merciilerin

316
mardinli yiğit:

müge denen şahıs evlendikten sonra iyice bozuldu..

Yanıtla9197
Arif Yüce:

Ya kardeşim bu ülkede yargı polis yokmu bu insanları gelip mügenin ününe koyuyor haftalarca aylarca reyting yapmak için boş boş konuşuyorlar müge anlaşmış hükümetle para kazaniyor yok bacağima bakma

Yanıtla40115
Onur Yener:

Müge hanım siz siz olun pantolonla dolaşın, bu adamın bakışları hoşuma gitmedi.

Yanıtla26124
Ütopik Yorumcu:

Adam ruh hastası salın gitsin tımarhaneye

Yanıtla7659
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title